Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinsi Eğlence > Bir Tutam Hikaye > Şaşırtıcı / Ürpertici Hikayeler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
korkunç, kulübe

Korkunç Kulübe

Eski 07-13-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Korkunç Kulübe

arkadaşlar bu olay ben tam 7 yaşımdayken geçti ben o gün sokağa çıkmadan önce arkadaşlarımın sesini duydum dışarda bağara çağara oynuyalardı bende onlara katılmak için aşağa indim ama arkadaşlarım aşağıda yoktu şaşırdım sonra gezmeğe başladım ayaklarım beni korkunç kulubenin oraya götürüyordu
biz ona o adı taktık korkunç kulube orada yaşlı bir adam yaşıyordu ve ne zaman onnun bahçes,ne girsek bizzzzze taş atıyordu bizde kaçıyorduk neyse biz dönelim olaya içeri girdim artık ne cesaretse ne olduğunu anlamadan sırtımda bir acı hissettim arkamı dönüp birdde baktım ki arkamda kırmızı gözlü zayıf bir cinn ne yapacağımı şaşırdım bana sen kimsin dedi korkudan ne diyceğimi bilemedim cin birden kayboldu sonra evin içini gezmeye başladım bir odaya girdim ki girmez olaydım bir de baktım ki yerde bir sürü insan ve hayvan cesedleri yarısı yenmiş bir şekilde yerde yatıyolardı kkorktum tam odadan çıkıyordmki bir ses duydum seni öldürücem diye bir ses içim ürperdi arkma baktım karşımda arkadaşım gamze! senin ne işin var burada dedim cin arkadaşımı ziyarete geldim dedi o anda bayıldım bir de baktım ki evde yatağımda yatıyorum eve nasıl geldiğimi anlayamadım ve bir daha onlarla ilgili hiç bir şey okumayacak ve bahsetmeyeceğim

ALINTIDIR

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com