Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinsi Eğlence > Bir Tutam Hikaye > Şaşırtıcı / Ürpertici Hikayeler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
boş gebelik, kandırıyorlar

&Quot;Boş Gebelik&Quot; Diye Kandırıyorlar!

Eski 07-13-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Hastanelerde yaşanan sağlık skandallarına bir yenini daha eklendi Özel hastaneler annelik hayali kuran hamile bayanlara “Boş gebelik” raporu vererek kürtaja zorluyor
BA, bir özel hastanenin kendisine boş gebelik raporu vererek kürtaja yönlendirdiğini fakat başka bir hastaneye kontrole gittiğinde bebeğinin kalp atışlarını duyduğunu ve şuanda 6 aylık hamile olduğunu ifade etti
“Hastane verdiği boş gebelik raporu ile az kalsın bebeğimi öldürüyordu” diyen BA yaşadıklarını aktararak yaşanılan bir sağlık skandalını dile getirdi
“Çocuğumun kalp atışlarını duydum”
Annelik hayalleri kuran hamile bayanların korkulu rüyası “boş gebelik” halk arasında su gebeliği olarak da adlandırılan bu gebelikte gebelik kesesini oluşturan zar ve plasenta oluşurken bu yapıların içinde bir bebek bulunmaz Hamile olduğunu öğrendiğinde ilk kontrol için özel bir hastaneyi seçen anne adayı “boş gebelik” denildiğinde ilk inanmak istemediğini sonra bir başka hastaneye gittiğinde bebeğinin kalp atışlarını duyduğunu belirterek yaşadığı olayı şöyle dile getirdi:
“Doktor ultrason cihazıyla biraz baktıktan sonra ‘Bu büyüklükte bir kesede bebeğin görünmesi gerekiyordu ama bu alette net göremiyor olabiliriz istersen radyolojiye yollayım seni’ dedi
Ayrı bir ücret ödeyerek radyoloji bölümüne girdim Oradaki bayan da ‘anembriyonik gebelik’ dedi
Durumu anlamakla beraber inanmak istemedim ve ‘nasıl yani?’ diye sorduğumda doktor ‘kese var ama bebek yok yani boş gebelik’ dedi Raporu tekrar kadın doğum uzmanına gösterdim
‘Sizi hemen kürtaja almalıyız’ diyerek beni randevu almam için zorladı Ücret ne kadar peki? Diye sordum ‘İşte onu yukarda konuşursun’ dedi
kendimi resmen bir ticarethanede gibi hissettim Kürtaj olmazsam ne olur diye sorduğumda ‘Bu kese seni zehirler’ dedi
O psikolojiyle çıktım hastaneden orayı görmek bile istemedim Kürtaj olmak için başka bir hastaneye gittim Doktor ‘Erken olabilir 10 gün bekleyelim Kalp atışı duymazsak yaparız ‘ dedi 10 gün sonra gittiğimde bebeğim de ordaydı kalp atışları da ve şuan 6 aylık hamileyim Biraz daha fazla para alabilmek için cinayet işlemeyi göze almışlar

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 07-13-2012   #2
Prof. Dr. Sinsi

Ben 9 haftalık gebeyim boş gebelik dediler inanmadım 2 hafta daha beklemek istiyorum kendi kararım kanamam yok sizce doğru mu yapıyorum
Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com