![]() |
&Quot;Boş Gebelik&Quot; Diye Kandırıyorlar! |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() &Quot;Boş Gebelik&Quot; Diye Kandırıyorlar!Hastanelerde yaşanan sağlık skandallarına bir yenini daha eklendi ![]() ![]() ![]() ![]() B ![]() ![]() ![]() “Hastane verdiği boş gebelik raporu ile az kalsın bebeğimi öldürüyordu” diyen B ![]() ![]() ![]() “Çocuğumun kalp atışlarını duydum” Annelik hayalleri kuran hamile bayanların korkulu rüyası “boş gebelik” halk arasında su gebeliği olarak da adlandırılan bu gebelikte gebelik kesesini oluşturan zar ve plasenta oluşurken bu yapıların içinde bir bebek bulunmaz ![]() “Doktor ultrason cihazıyla biraz baktıktan sonra ‘Bu büyüklükte bir kesede bebeğin görünmesi gerekiyordu ama bu alette net göremiyor olabiliriz istersen radyolojiye yollayım seni’ dedi ![]() Ayrı bir ücret ödeyerek radyoloji bölümüne girdim ![]() ![]() Durumu anlamakla beraber inanmak istemedim ve ‘nasıl yani?’ diye sorduğumda doktor ‘kese var ama bebek yok yani boş gebelik’ dedi ![]() ![]() ‘Sizi hemen kürtaja almalıyız’ diyerek beni randevu almam için zorladı ![]() ![]() kendimi resmen bir ticarethanede gibi hissettim ![]() ![]() O psikolojiyle çıktım hastaneden orayı görmek bile istemedim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
&Quot;Boş Gebelik&Quot; Diye Kandırıyorlar! |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() &Quot;Boş Gebelik&Quot; Diye Kandırıyorlar!Ben 9 haftalık gebeyim boş gebelik dediler inanmadım 2 hafta daha beklemek istiyorum kendi kararım kanamam yok sizce doğru mu yapıyorum ![]() |
![]() |
![]() |
|