Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinsi Eğlence > Komedi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
serwis, teknik

Teknik serwis;)

Eski 02-12-2007   #1
asyaland

Teknik serwis;)

Degerli Teknik Servis,
Gecen yil aldigim "Erkek Arkadas 50" programini "Koca 10"seviyesine yukselttim Ama tum sistem performanslarinda bir yavaslama sozkonusu, ozellikle "Erkek Arkadas 50" bolumunde bulunan "Cicek 80" ve "Mum İsiginda Yemek 63" islemleri "Koca 10" programinda yok

"Koca 10" programi devreye girince bir cok program devre disi kaldi "Romantizm 95" ile "Ozel İlgi 65" kesinlikle devre disi, ama bunun yerine "Sınırsız TV 04" ve "Maraton 135" surekli calisiyor

"Sohbet 80" ve "Ev Temizligi 26"yi calistirinca da sistemi cokertiyor

Yukledigim: "Kavga 53", "Evi Terk Et 32" programlari da hic fayda etmedi

"Koca 20" surumunu yuklesem ise yarar mi? Sizce ne yapmam gerekiyor?

İmza
Umutsuz

=========================
Teknik Servis'ten Umutsuz'a:

Sayin Umutsuz,

Bir kere bu olayi soyle gormeniz gerek "Erkek Arkadas 50" bir eglence paket programidir,

"Koca 10" ise basli basina bir isletim sistemi

"Beni sevdigini dusunuyordumhtml" komutunu yazarak "GozYasi 62"' programini indirin ve "Suclu His 30"'i guncellemeyi unutmayin

Eger bu uygulamalar dogru sonuc verirse "Cicek 20" ile "Mum İsiginda Yemek 21" kisa bir sure icin devreye girebilir

Ama sakin bunlari cok sık uygulamaya koymayin yoksa "Koca 10" otomatik olarak koruma programi olan "Sessizce SuratAsma 25" devreye sokar

Ama ne yaparsaniz yapin kesinlikle "Kaynana 10"'i calistirmayin (Ekran goruntusunu bozan ve sistem kontrolunu kaybettiren bir virus kendiliginden ortaya cikar)

Ayrica "Erkek Arkadas 50" 'i kesinlikle yeniden yuklemeyin Bu kabul edilmez uygulama ciddi sorunlar yasatabilir ve "Koca 10" bunu kaldiramaz "Koca 20" ise size ek yuk getirmekten baska ise yaramaz

Kisacasi "Koca 10" cok guzel bir isletim sistemi, ama sinirli hafizaya sahip ve yeni
uygulamalari hemen kavramaya musait degil

Performans arttirici ek programlar tavsiye ederiz, mesela "Sicak Yemek 30" ve "Sevgi Sozcukleri 77 " cok faydali olur
İyi Sanslar,
Teknik Servis

alıntıdır

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com