Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinsi Eğlence > Bir Tutam Hikaye > Şaşırtıcı / Ürpertici Hikayeler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
galiba, gerçek, ufolar

Galiba Ufolar Gerçek

Eski 07-13-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Galiba Ufolar Gerçek

Arkadaşlar ister inanın ister inanmayın ama ufolar gerçek kiminiz diyecek ki dikkat çekmek için yapıyo filan ama değil arkadaşlar biraz araştırma yaptım dünyanın her tarafından çekilmiş görüntüler var nasa bu konuyu onaylıyor uzayda ve dünyadaçekilen milyonlarca video var bence ufolar gerçek youtubeden bakın inanmıyorsanız youtubeye gelin ve ufo in turkey yazın videosu çıkıyor gerçekten bir sürü video izledim ve hepsindede aynı ufolar var ve bazı videolarda yaşayan canlılaarın varlığı bile gözler önünde ve dikkat çeken dünyanın neresini yazarsanız yazın hepsinde nerdeyse aynı ufo çıkıyorr ve aynı canlılar bu yazıları şu an itreyerek yazıyorum galiba ufolar gerçek Hatta belki gerçekten görenleriniz vardır yıldızların sağa sola gittiğini görenleriniz vardır

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com