Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinsi Eğlence > Bir Tutam Hikaye > Şaşırtıcı / Ürpertici Hikayeler

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
dev, mantar, şaşırttı

Dev Mantar Şaşırttı!

Eski 07-13-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Dev Mantar Şaşırttı!




Yağmurun ardından mantar toplamaya giden iki arkadaş dev mantarları görünce hayrete düştü
Yağmurun ardından mantar toplamaya giden iki arkadaş dev mantarları görünce hayrete düştü

Dev mantar sevinci DENİZLİ’nin Bozkurt İlçesi’nde, yağmurun ardından dağa mantar toplamaya giden iki arkadaş, Çintar türü yaklaşık 25 kilogram ağırlığında üç dev mantar buldu İlk kez bu büyüklükte mantar bulduklarını belirten 55 yaşındaki Mehmet Çam, dev mantarları ilk gördüklerinde yavru kediye benzettiklerini söyledi
Bozkurt İlçesi Karataş Mevkii’ndeki dağlık bölgeye yağmurdan sonra mantar toplamaya giden Mehmet Çam ile arkadaşı 48 yaşındaki Adem Gürbüz, buldukları dev mantarlar karşısında şaşkına döndü Dev mantarları uzaktan gördüklerinde kedi yavrusuna benzettiklerini belirten Mehmet Çam şunları söyledi:
"Yaklaşık 18 yıldır dağlara mantar toplamaya giderim Ömrümde ilk kez bu kadar büyük mantar buldum Bu mantarları ilk gördüğümüzde kedi yavrusu zannettik Kedi yavrularının dağda ne işi var diye düşünürken, halk arasında ’Gabaca Mantar’ veya ’Beyaz Çintar’ olarak bilinen bu dev mantarları bulduk Üç dev mantar yaklaşık 25 kilogram Mantarları bulduğumuz bölgede küçük boylarda 20 kadar daha mantar bulduk Bu yıl yağışlar güzel oldu Yağışlar böyle devam ederse bereketli bir mantar sezonu geçireceğiz

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.