Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinsi Eğlence > Bir Tutam Hikaye > Şaşırtıcı / Ürpertici Hikayeler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
dua, ederken, esneriz, gece, yattığmızda

Gece Yattığmızda Dua Ederken Neden Esneriz ?

Eski 07-13-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Ben her gece yatarken Ayetel kürsi okuyorum , fakat nedense duanın ya ortasında yada sonuna dogru kesnlikle esniyorum bir kaç arkadaşa daha böyle oluyomuş aceba duayla alakası yokmu diye düşünerek bir gecede şarkı söledim fakat onda esnemedim evet sizce sebebi nedir bunun dinle bi alakası varmıdır ? yorumlarınızı bekliyorum

genelde arkadaşlarımız şeytanın yaptırdıgı konusunda hem fikir peki bir sorum daha olcak ; şeytan bizi esnetince ne kazanıyor esnemenin bize ne zararı oluyor ?

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 07-13-2012   #2
Prof. Dr. Sinsi

çünkü biz dua okuyunca allah bizi rahatlatır biz yatarken yatmak için allaha dua etmiş oluoz bunun şeytanla hiçbir alakası yok
Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 07-13-2012   #3
Prof. Dr. Sinsi

güzel bi konuya deginmişsin neden dua okurken esniyoruzda şarkı sölerken böle bişi olmuo açıkçası bende şimdi çok merak ettimama ŞİMDİ şöyle bişi var dua okurken allaha yöneliyoruz ama şarkı sölerken allaha yönelmioruz bide pskolojik olarakta kendimizi yatmaya hazırlıyoruz oda var bence duamı okuyp yatıcam die şarkı sölerken öle bi düşünce yok
Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 07-13-2012   #4
Prof. Dr. Sinsi

Şeytan aleyhillane insanların hayırlı şeyler yapmasını istemez Bir tek dua ederken değil, Allah cc için hayırlı her türlü faaliyeti yaparken ya da yapmadan önce bir rehavet gelir çöker insana Abdestli olmak ve eüzü besmele çekmek bu rehavetin giderilmesi için önemlidir

Mesela bir insan rutin bir işini yaparken esenemez ama namaz kılarken esneyesi gelir Pirinç ayıklarken örgü örerken vb işler yaparken değil ama tespih çekerken insanın uykusu gelir Bakkala giderken, gezmeye giderken ve buna benzer bir yerlere giderken değil ama camiye giderken isnana bir uyuşukluk gelir

Bunun gibi bir çok şeyde gerçekten insana bir erteleme bir kısa kesme isteği gelir ki her ne kadar bilimsel olarak açıklanmaya çalışılsa da sonuçta iş şeytan aleyhillane'nin hayrı yaptırmamaya çalışmasına dayanır Bilimsel olarak açıklanması bunun böyle olmadığı anlamına gelmez zira Allah Teala tabii ki her türlü sonucun sebeplerini de yaratmaya kâdirdir

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com