![]() |
İcra Geldı, Ev Sahıbı Olduğunu Anladı! |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() İcra Geldı, Ev Sahıbı Olduğunu Anladı!![]() ![]() Sakarya'nın Serdivan ilçesinde yaşayan 38 yaşındaki Adnan Avşin hayatı boyunca hiç gitmediğiDenizli?de adına kayıtlı daire çıktı ![]() Maliye?den gelen 7 bin 500 TL vergi cezasıyla ilgili icraya verildiğinde Denizli?de adına kayıtlı evi olduğunu ögrendiğini söyleyen asgari ücretle çalışan 3 çocuk babası Adnan Avşin ?Biri benim nufüs cüzdanımla bir şeyler yapmış? diyerek soluğu Cumhuriyet Savcılığında aldı ![]() İCRA, BU EVİN KİRA VERGİSİNDEN! Kazımpaşa Mahallesi?nde bir zahireci dükkanında çalışan 3 çocuk babası Adnan Avşin, başına gelen olayların 3 ay kadar önce Sakarya Defterdarlığı'na bağlı iki vergi kontrol memurunun işyerine gelmesiyle başladığını söyledi ![]() Hayatı boyunca Denizli'ye gitmediğini belirten Avşin şunları söyledi: "İki vergi memuru işyerime gelerek tebliğat yaptılar ![]() ![]() ![]() ANNE KIZLIK SOYADINA KADAR HERŞEY AYNI Hayatım boyunca Denizli?ye gitmediğini maliyecilere anlatmaya çalıştım ![]() ![]() ![]() ![]() Başına gelenlere ailesinin bile inanmadığını söyleyen Adnan Avşin "Eşim, ailem bile bu olanlara inanmadı ![]() KİRACI: ADNAN AVŞİN DİYE KEL BİRİYDİ "Cumhuriyet Savcılığına başvurduktan sonra bu evi neyin nesi diye evimde oturan kiracı ile görüştüm ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sakarya?da 5 yıl kadar önce süt mamülleri üzerine işyerinin olduğunu iflas ettiğini de söyleyen Adnan Avşin yakınlarının bu evi satması için telkinde bulunduğunu da söyleyerek "O zamanda tüm bunları kabul etmiş anlamına gelirim ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|