Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinsi Eğlence > Bir Tutam Hikaye > Şaşırtıcı / Ürpertici Hikayeler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
anladı, geldı, icra, olduğunu, sahıbı

İcra Geldı, Ev Sahıbı Olduğunu Anladı!

Eski 07-13-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

İcra Geldı, Ev Sahıbı Olduğunu Anladı!

Adnan Avşin adlı Sakaryalı vatandaş, Maliye'den icra gelince, hayatı boyunca gitmediği Denizli'de, tapusu kendi adına düzenlenmiş bir evin sahibi olduğunu öğrendi
Sakarya'nın Serdivan ilçesinde yaşayan 38 yaşındaki Adnan Avşin hayatı boyunca hiç gitmediğiDenizli?de adına kayıtlı daire çıktı

Maliye?den gelen 7 bin 500 TL vergi cezasıyla ilgili icraya verildiğinde Denizli?de adına kayıtlı evi olduğunu ögrendiğini söyleyen asgari ücretle çalışan 3 çocuk babası Adnan Avşin ?Biri benim nufüs cüzdanımla bir şeyler yapmış? diyerek soluğu Cumhuriyet Savcılığında aldı

İCRA, BU EVİN KİRA VERGİSİNDEN!
Kazımpaşa Mahallesi?nde bir zahireci dükkanında çalışan 3 çocuk babası Adnan Avşin, başına gelen olayların 3 ay kadar önce Sakarya Defterdarlığı'na bağlı iki vergi kontrol memurunun işyerine gelmesiyle başladığını söyledi
Hayatı boyunca Denizli'ye gitmediğini belirten Avşin şunları söyledi:
"İki vergi memuru işyerime gelerek tebliğat yaptılar Tebligatı açtığımda Denizli ilinde adıma kayıtlı bir evi kiraya vermekten dolayı maliyeye ödemem gereken vergileri ödemediğim icin hakkımda yasal takip başlatıldığı yazıyordu Defterdarlığa gittiğimde ise adıma kayıtlı Denizli ilinde evim olduğunu bu evi kiraya verdiğimi öğendim

ANNE KIZLIK SOYADINA KADAR HERŞEY AYNI

Hayatım boyunca Denizli?ye gitmediğini maliyecilere anlatmaya çalıştım Ancak tüm kayıtlarda kimlik bilgilerim aynı idiTC kimliğimden annemin kızlık soyadına kadar herşey Denizli?deki evin kayıtlı bulunan Adnan Avşin ile aynı idi İcra gelmesin diye torba yasadan faydalanıp vergi borcunu taksite bağlattıktan sonra Cumhuriyet Savcılığına başvurdum" dedi
Başına gelenlere ailesinin bile inanmadığını söyleyen Adnan Avşin "Eşim, ailem bile bu olanlara inanmadı" diyerek sözlerini şöyle sürdürdü:
KİRACI: ADNAN AVŞİN DİYE KEL BİRİYDİ

"Cumhuriyet Savcılığına başvurduktan sonra bu evi neyin nesi diye evimde oturan kiracı ile görüştüm O bana Adnan Avşin?in kel biri olduğunu söyledi Araştırma yaptım Türkiye?de bir tane Adnan Avşin var o da benim Bu kişi bir şekilde benim nufus cüzdanımın bilgilerini alıp bir şeyler yapmış Korkum ilerki günlerde farklı sürprizlerle de karşılaşmak? dedi
Sakarya?da 5 yıl kadar önce süt mamülleri üzerine işyerinin olduğunu iflas ettiğini de söyleyen Adnan Avşin yakınlarının bu evi satması için telkinde bulunduğunu da söyleyerek "O zamanda tüm bunları kabul etmiş anlamına gelirim Cumhuriyet Savcılığına suç duyurusunda bulunarak gerçeğin ortaya çıkmasını istedim" dedi

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com