Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinsi Eğlence > Bir Tutam Hikaye > Şaşırtıcı / Ürpertici Hikayeler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
ayak, dinazor, izi, resimleri

Dinazor Ayak İzi Resimleri

Eski 07-13-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Dinazor Ayak İzi Resimleri

Bu haberi okuduğumda çok şaşırmıştım Sizin için paylaşıyorum Hakikaten çok garip

Dinazor ayak izleri, dinozor ayak izi, dinozorun ayak izi, dinozor ayak izi resmi vs

Dinozor ayak izi bulundu!

Bilim adamları, Yemen'de, 11 dinozordan oluşan bir sürünün ayak izlerini buldu Arap Yarımadası'nda bulunan bu ilk dinozor ayak izlerinin, dünya tarihinde karada yaşayan en büyük hayvanlar olan dört ayaklı dinozorlar olarak bilinen Sauropod'lara ait olduğu belirlendi

Yaklaşık 150 milyon yıl öncesine ait bir dinazor sürüsünün ayak izleri bulundu Görüntü gerçekten ürtütücü İşte o ayakizleri

Hollanda'nın Maastricht Üniversitesinden paleontolog Anne Schulp, 'Nihayet dinozor haritasındaki karanlık bir noktayı birazcık aydınlattık' dedi

Yaklaşık 150 milyon yıl öncesine ait ayak izleri, Sauropord'ların bir ırmak boyunca aynı hızda yürüdüklerini gösteriyor

Yemen'in başkenti Sana'nın 80 kilometre kuzeyinde bulunan çok iyi durumdaki ayak izlerinin büyüklüklerinin 70 santim ile 2,5 metre arasında değiştiği belirtildi

Arap Yarımadası'nda şimdiye kadar sadece birkaç dinozor fosili bulunmuştu

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com