Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinsi Eğlence > Bir Tutam Hikaye > Şaşırtıcı / Ürpertici Hikayeler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
allah, bebeğin, doğmadan, ile, konuşması, önce

Bebeğin Doğmadan Önce Allah İle Konuşması

Eski 07-13-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Bebeğin Doğmadan Önce Allah İle Konuşması

Bebek doğmadan önce Allah ile konuşması hikayesi Bu hikaye sizi gerçekten çok düşündürecek Unutmayın hikayedir

Bebeğin Allah İle Konuşması
Doğmadan önce Allah ile Konuşmak

Bir zamanlar dünyaya gelmeye hazırlanan bir çocuk varmış

Bir gün ALLAH,a sormuş;
"ALLAH,im, beni yarın dünyaya göndereceğini söylediler Fakat, ben o kadar küçük ve güçsüzüm ki, orada nasıl yaşayacağım?"
"Tüm meleklerin arasında senin için bir tanesini seçtim, O seni bekliyor olacak ve seni koruyacak Meleğin sana hergün şarkı söyleyecek ve gülümseyecek Böylece sen onun sevgisini hissedecek ve mutlu olacaksın"
"Peki, insanlar bana birşey söylediklerinde, dillerini bilmeden, söylediklerini nasıl anlayacağım?"
"Meleğin sana dünyada duyabileceğin en tatlı ve en güzel sözcükleri söyleyecek Sana konuşmayı, dikkatle ve sevgi ile öğretecek"
"Peki, ben seninle konuşmak istersem ne yapacağım?"
"Meleğin sana ellerini açarak bana dua etmeyi de öğretecek"
"Dünyada kötüler olduğunu da duydum Beni onlardan kim koruyacak?"
"Meleğin seni kendi hayatı pahasına da olsa koruyacak"
"Fakat, ben seni bir daha göremeyeceğim için çok üzgünüm"
"Meleğin sana sürekli benden söz edecek ve ulaşmanın yolunu öğretecek"
O sırada cennette bir sessizlik olur ve dünyanın sesleri cennete kadar ulaşır Çocuk gitmek üzere olduğunu anlar ve son bir soru sorar;
"Şimdi gitmek üzere isem, benim Meleğimin adı ne?"

Adının ne olduğu önemli değil,sen ona, "ANNE" diyeceksin" !

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com