![]() |
Bebeğin Doğmadan Önce Allah İle Konuşması |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Bebeğin Doğmadan Önce Allah İle KonuşmasıBebek doğmadan önce Allah ile konuşması hikayesi ![]() ![]() ![]() Bebeğin Allah İle Konuşması Doğmadan önce Allah ile Konuşmak ![]() ![]() ![]() Bir zamanlar dünyaya gelmeye hazırlanan bir çocuk varmış ![]() Bir gün ALLAH,a sormuş; "ALLAH,im, beni yarın dünyaya göndereceğini söylediler ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() "Peki, insanlar bana birşey söylediklerinde, dillerini bilmeden, söylediklerini nasıl anlayacağım?" "Meleğin sana dünyada duyabileceğin en tatlı ve en güzel sözcükleri söyleyecek ![]() ![]() "Peki, ben seninle konuşmak istersem ne yapacağım?" "Meleğin sana ellerini açarak bana dua etmeyi de öğretecek ![]() "Dünyada kötüler olduğunu da duydum ![]() "Meleğin seni kendi hayatı pahasına da olsa koruyacak ![]() "Fakat, ben seni bir daha göremeyeceğim için çok üzgünüm ![]() "Meleğin sana sürekli benden söz edecek ve ulaşmanın yolunu öğretecek ![]() O sırada cennette bir sessizlik olur ve dünyanın sesleri cennete kadar ulaşır ![]() "Şimdi gitmek üzere isem, benim Meleğimin adı ne?" Adının ne olduğu önemli değil,sen ona, "ANNE" diyeceksin ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|