![]() |
Mıknatıs Adam Rekor Kırdı! |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Mıknatıs Adam Rekor Kırdı!![]() Vücuduna yapıştırdığı 50 metal kaşıkla rekor kırdı ! ![]() ![]() Gürcistan'da yaşayan eski Kick- boks antrenörü 40 yaşındaki Azerbaycan asıllı Etibar Elche Marneuli vücuduna yapıştırdığı 50 metal kaşıkla Tiflis'te dünya rekoru kırdı ![]() 11 yıl önce vücudunun metalleri çektiğini keşfeden Etibar Elche ayrıca rekor denemsi esnasında 14 kilogramlık araba kaputunun üzerine oturttuğu 92 kilogramlık adamı 26 saniye boyunca göğsüyle tutarak izleyenleri şaşırttı ![]() Guinness Dünya Rekorlar Kitabı'nın Gürcistanlı temsilcileri tarafından da izlenen rekor denemesi sonrası 'Mıknatıs Adam' Etibar Elche Marneuli'ye sertifikası takdim edildi ![]() Rekor denemesi sonrası açıklamalarda bulunan Guinness Dünya Rekorlar Kitabı'nın Gürcistan temsilcisi Shota Kedlıshvılı "Etibar Elche bugün vücudu ile yaklaşık 106 kilogram ağırlığını 26 saniye tutmayı başararak bir dünya rekoru kırdı ![]() En son Kanadalı Aaron Caissie 17 kaşığı dengeli bir şekilde tutmuştu ![]() ![]() ![]() Sağlık problemleri olan bir çok kişiyi üzerindeki manyetik güçle tedavi ettiği belirten Etibar Elche Marneuli ise " Bir gün vücudumun enerji ile dolu olduğunu keşfettim ![]() ![]() Daha sonra üzerimde küçük metalleri yapıştırarak kendimi denemeye başladım ![]() ![]() Ama sizlere söz veriyorum gelecek yıl 150 kilo ile yeni bir dünya rekoru kıracağım" açıklamasında bulundu ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|