Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinsi Eğlence > Bir Tutam Hikaye > Şaşırtıcı / Ürpertici Hikayeler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
çıkartıldı, kilo, tümör

58 Kilo Tümör Çıkartıldı!

Eski 07-13-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

58 Kilo Tümör Çıkartıldı!

Karnı şişmeye başlayınca hastaneye gitti ve
İzmir'de Çeşme ilçesi Ovacık köyünde ikamet eden ve inşaatta çalışan 50 yaşındaki Hüseyin Sevimli’nin 4 yıl önce karnı büyümeye başladı Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne giden ve vücudunda “liposarkom” denilen tümör tespit edilen Sevimli ameliyata alındı Vücudundan 12 kilo tümör çıkarılan Sevimli, bir yıl sonra tekrar aynı şikayetle aynı hastanede ameliyat edildi Sevimli’nin ikinci ameliyatında da 6 kiloluk tümör vücudundan alındı Önceki günlerde tümörün yeniden büyümesi üzerine İzmir Şifa Hastanesi’ne gelen Sevimli, genel cerrahi uzmanı Doç Dr Atilla Çökmez tarafından ameliyata alındı Sevimli’nin önceki iki ameliyatını da gerçekleştiren Çökmez, bu kez hastanın vücudundan 39 kilo 800 gramlık tümör çıkardı Vücudundan 3 ameliyatta ortalama 16 bebeğin ağırlığında tümör çıkarılan Hüseyin Sevimli, tümör çıktıktan sonra vücudunun zayıfladığını, ancak göbek bölgesinin büyüdüğünü, devamlı yatmak istediğini, halsizlik yaşadığını belirterek, “Son 4 yılda 3 kez ameliyat oldum Tümör sürekli büyüyor ve yaşamımı olumsuz etkiliyor Her sene aldırıyoruz Tümör alındıktan sonra şimdi rahatladım” dedi

OBAAAAA

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com