![]() |
İmam Hatipli Kızın Başına Gelenler |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() İmam Hatipli Kızın Başına GelenlerHerşey her zamanki gibi arkadaş ortamında ettiğimiz sohbet esnasında başladı ![]() ![]() -Kızlar cinler aramızdaymış hep , hatta bazen ürperiyoruz ya onlar yanımızdan geçtiği için oluyormuş ![]() -Niye üşümüş olamazmıyız? -Esra biraz dinlemeyi denesen fena olmaz hani ![]() ![]() -Geçen gün bir forumda gördüm ![]() ![]() ![]() ![]() -Hahaha aslında Kübra bu merakını başka şeylere kullansan dahi olacaksın ![]() -Sende felsefi araştırma yaptığın kadar açıp Kur'an-ı Kerim okusan hakikatleri görürdün ![]() -Benim yanıma cin , şeytan falan gelse -eğer varsa tabi- ben onlardan değil onlar benden korkar kızım git işine başka konuşacak konu bulamadınızmı sonrada korkacaksınız gece yatamayacaksınız düşünmeyin böyle şeyleri dalganıza bakın ![]() Okuldan çıktım , servisimi bekliyordum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kendimi korku filminde gibi hissettim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okulun merdivenlerinden inmeye başladım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bu olayı yaşayan arkadaşımdır eğer devamını merak ederseniz yazacağım buraya ![]() |
![]() |
![]() |
|