Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinsi Eğlence > Bir Tutam Hikaye > Şaşırtıcı / Ürpertici Hikayeler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
başına, gelenler, hatipli, imam, kızın

İmam Hatipli Kızın Başına Gelenler

Eski 07-13-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

İmam Hatipli Kızın Başına Gelenler

Herşey her zamanki gibi arkadaş ortamında ettiğimiz sohbet esnasında başladı Arkadaşlarımla ruh , cin vs doğaüstü varlıklar hakkında konuşuyorduk fakat beni bu muhabbet sarmamıştı
-Kızlar cinler aramızdaymış hep , hatta bazen ürperiyoruz ya onlar yanımızdan geçtiği için oluyormuş
-Niye üşümüş olamazmıyız?
-Esra biraz dinlemeyi denesen fena olmaz hani Devam et Kübra
-Geçen gün bir forumda gördümDua okurken uykumuz geliyor ya Esra hariçİşte o esnada şeytan dua etmeyelim diye içimize girmeye çalışıyormuş
-Hahaha aslında Kübra bu merakını başka şeylere kullansan dahi olacaksın
-Sende felsefi araştırma yaptığın kadar açıp Kur'an-ı Kerim okusan hakikatleri görürdün
-Benim yanıma cin , şeytan falan gelse -eğer varsa tabi- ben onlardan değil onlar benden korkar kızım git işine başka konuşacak konu bulamadınızmı sonrada korkacaksınız gece yatamayacaksınız düşünmeyin böyle şeyleri dalganıza bakın
Okuldan çıktım , servisimi bekliyordumSürekli aklıma onların söyledikleri geliyorduDaha önce de onlar hep korku hikayeleri anlatırlardı Ecinniler , velvezullar , evin altındaki yatırlar onların gündeminden düşmüyorduAma ben bizimkilere demiştim beni İmam Hatip Lisesine göndermeyin, en azından Kız Meslek Lisesine gideyimOnlarsa biraz imana gelirsin dedilerAma kafayı yemek üzere olduğumu söylemeliyimBana bundan daha büyük ceza veremezlerdi herhaldeVe bir anda ürperdimKübra'nın söyledikleri aklıma geldiYüksek sesle güldümNe yani korkuyormusun şimdi dedimAksi gibi lavaboya gitmek gerektiTanıdık kimse göremedim el mahkum yalnız başıma gittimBen daha lavabodan içeri girdim Normalde bozuk olan kapı kapansın diye tekmeler savurduğum o kapı kapanıverdi kendiliğinden !
Kendimi korku filminde gibi hissettimÇokda korku filmi izliyorum gülmek için , ama şimdi bu hiç komik değil ! Normalde bu lavabo süslü kızlardan geçilmez hani nerdeler o sünepeler ? Altıma kaçırmam korkmamdan daha rezilce olur sanırımŞu işimi bitirip bir an evvel çıkmalıyımNeyse girdim kapıyı kapattım Ve kulağımda bir uğultu ve ağrı başladıHalbuki hiç ağrımamıştı daha önceElimi attım kapıya bir yandan korktum ya bu kapı açılmazsa diye Bereket versin açıldı Ve diğer kapıda öyleHalisilasyon denen meretede inanmazdım ama başıma gelen başka ne olabilir ki ? Ama daha hiçbirşey yaşamamıştım sonra bu hallerimi mumla arayacaktım
Okulun merdivenlerinden inmeye başladımDışarıya bakmamla küfrü basmam bir olduAkşam olmuştu nasıl yani servisimi kaçırdım ?Koşa koşa inmeye başladım ve okulda benden başka kimse olmamasına rağmen benim ayak sesim dışında bir ayak sesi daha duymaya başladım ter içinde kaldım , yıllardır dua etmıyordum bildiğim dualar dilimden dökülmeye başladı Şaşırdım çünkü hiç ezberlemediğim dualarıda okumaya başladım aklımdan "kürdün aklı ya sı*arken ya kaçarken yerine gelirmiş " Susamıyordum üstelikDelirmeye başladığımı düşünüyordumNefes nefese kaldığım halde duayı kusursuz okumamda gariptiAma dayanamadım yavaşladımAyak sesleride yavaşladıSanki arkamdan biri geliyormuş gibi bir hisse kapıldım ürperdim elimi cebime attım telefon ! evet telefonu neden akıl edemedim bizimkiler merak etmiştir beniO da ne telefonun şarjı full olduğu halde şu anda kapalıHay ebenin şarap çanağına ben !

Bu olayı yaşayan arkadaşımdır eğer devamını merak ederseniz yazacağım buraya

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com