Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinsi Eğlence > Bir Tutam Hikaye > Şaşırtıcı / Ürpertici Hikayeler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
hikayeler, korkunç

Korkunc Hikayeler 18 +

Eski 07-13-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Korkunc Hikayeler 18 +

Arkadaslar Bazi Arkadaslarimin Basina Gelen Olylardir Bunlar İster İnan İsder İnanmayin Size Kalmis

BABAM BİR LİSEDE ÇALIŞIYOR BENDE CAMİDEN GELDİKTEN SONRA 2 KATTAKİ Bİ ODADA İNT BU TÜR SİTELERE GİRİYORUM VE BAYAHA ETKİLENİYORUM BU ODADAKİ TELEFON ASLA ÇALIŞMAZ BİRDEN TELEFON ÇALDI KAPI ANİDEN KAPANDI ANAHTAR YERE DÜŞTÜ KAPIYI KİLİTLEDİM BALKONUN KAPISINI AÇTIM, BALKONA ÇIKTIM
ARKAMDA BİR NEFES HİSSETTİM TAM DÖNDÜMKİ YÜZÜNDE DİKEN GİBİ UZUN SİYAH KILLARI, KAFAM KADAR GÖZLERİ OLAN BİR YARATIK ÜZERİME DOĞRU GELİYOR TEK KAÇMA YOLUM BALKONDAKİ BORULARDAN AŞAĞIYA İNME K CAN HAVLİYLE SALDIM KENDİMİ BAKTIMKİ BALKONDAN KAFASINI UZATMIŞ BANA BAKIYOR HEMEN GÖZLERİMİ KAPATTIM İÇİMDEN BİR SÜRÜ DUA OKUYORUM SONRA ANNINDA YOK OLDUĞUNU GÖRDÜM KOSARAK EVE GİTTİM OLANLARI ANLATTIM AMA KİMSE İNANAMADI

O gün kızlarla pijama partisi yapıyorduk4 kişiydikBen o gün için önceki haftadan beri aldığım korku filmini izlememiştimO gün izlem ye karar verdikFilmin adı(herkesin bunu izledikten sonra başına bir şey gelir biliyorsunuz)''DABBE''!!Onu izledikTam film bitti ki elektirikler kesildiÇok korktukKuzenlerimi aradık(Aynı apartmanda oturuyoruz)Ama bizde elektirik var,dedilerO anda çok korktukOnlarda korktularBize gelirmisiniz,dedikAsansörde ya bir şey olursa,dedilerSonra,eğer sizde elek tirik varsa size bir şey olmaz,dedik ve geldilerAsansörde bir şey olduğunu söyledilerO an yukardan çok gürültülülü bir ses geldiAma üstte kimse oturmuyorduHemen tuvalete koştuk ve kapıyı kilitledikTelefonum çaldıArayanın numarası yerine D harfi çıktı baktım ve herkes sesini duysun diye hoperlörü açtımYukarı çıkmayınKuzenlerinde aşağı inmesinAma kendileri bilir dedi biri ve kapattıO sırda kapıpy açtık ve yukarı çıktıkKapıyı kırdıkO sırada wc den garip bir adam çıktıBeni neden
dinlemediniz,evinize dönmezseniz çok kötü şeyler olur dediBiz o ana çıktıkAma Buse kayıptı Sonra kapı çaldıBuse çıktıNe oldu dedikHiiç,sadece size yetişemedimAma hayat olarak belki biraz erken davrandım dediTabi biz bu sözden hiçbirşey anlamadık neyse korkudan hepimiz bir yatakta yattık(oha diceksiniz ama bizim yerimizde olsaydınız sizde aynı şeyi yapardınız)Uyandığımızda Buse yoktuNeyse işte okula gittikErtesi gün Buseleri aradıkAnnesi ağlıyorduBuse yi alabilirmiyim dedimO da kızım buse o gün korkudan intihar etmiş hatırlamıyormusunO anda hepimizin aklına şu sözü geldi''Ama hayat olarak belki biraz erken davrandım ''

Ablamın anlattığına göre 'Ablam bir gün arkadaşına gitmiş ve diğer arkadaşlarınıda çağırmaya karar vermişlerYarım saat sonra arkadaşlarıda gelmiş ve oturuyorlarmışO bina ev sahibininmiş ve o gün binada sadece ablamlar varmış başka kimse yokmuşBunu bile bile cin çağırmaya karar vermişlerÇağırmışlar ve daha önceden ablamlara takan (daha önce çağırdığında gelen) ve ablamla ev sahibi olan kıza tuvalete gidin bakın demiş ama diğerlerinin gitmesini istememişO evdede 2 tane tuvalet varmışbirine a rkadaşı , diğerine ablam gitmişkapı açıkmış ablam yavaşça içeri bakmışAynada 'Siz yandınız siz gittim sanın' yazıyormuşAblam korkmuşTam o anda öbür tuvalete giden arkadaşı çok yüksek sesle çığlık atmışAblam daha çok korkmuş ve hemen arkadaşının yanına koşmuşDelirmiş gibi bir gülüyor , bir ağlıyormuşAblam konuşturmaya çalışmış ama konuşmamışArkadaşını içeri götürmüşTabi ötekiler meraktaymış Seda kapının kolunun gölgesini gördüğünü söylemişAblama sormuşlar , ablam hiç bir cevap vermemiş şoktaymışAblamın diğer arkadaşı panik atakmışİntaar etmeye kalkmış zor tutmuşlarBu arada ablam hala söylememeiş aynadaki yazıyıyavaşça panik atak olmayan arkadaşlarını bir araya toplayıp durumu anlatmışDiğer arkadaşları ve ablam tuvalete gitmiş tekrar bakmışlarYazıyı silmek için yanına gittiğinde , yazıyı yazdığı madde çok pis kokuyormuşZor çıkartmışlar,daha sonra Kuran okumuş ev sahibiBir dahada cin çağırmayacaklarına yemin etmişler

Arkadaslar Korkularimiz Bizi Yönlendirmesine İzin Vermeyin Bazilari Gercek Bazilari Degil Korkularinizla Yüzlesin!!!

Bu Gördügünüz Hikayeler Tamamiyla Gercekdir Ve Benim Basima Gelen Bi Hikayeyi Paylasicam

Birgün Evde Televizyon İziliyordum

Üstünde Beyaz hac Kiyafeti Gİibi giyinen beyaz sakalli adamlarGördüm Bana Dogru Geliyorlardi HemeN Kacdım Annem Üst Komsudaydi
Hemen Yukari CİKDİM BİDA iNDİGİMDE hiç kisme yokdu !!

Bu Hikayelerin Bazilari Gercekdir

By KÖpÜk Bu İsmi Daha Cok Duyacaksiniz

Edit ikd rep istemek yasaktır

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com