|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
ait, biraz, cevap, dikkaten, geçiyorbalık |
![]() |
Cevap Biraz Dikkaten Geçiyor.Balık Kime Ait??? |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Cevap Biraz Dikkaten Geçiyor.Balık Kime Ait???>>Acaba Dunyada Zeki olan %2 Insandan biri misiniz? >>Bu soruda hicbir sekilde Sasirtmaca yoktur, Tamamen >>mantiga dayalidir ![]() >>Mantikli bir sekilde cozume ulasilabilir ![]() >> >>Bol Sanslar!!! >> >>1-) 5 Tane ev var hepsi ayri renk ![]() >> >>2-) Her evde oturanin, ayri bir uyrugu var ![]() >> >>3-) Hepside ayri bir icecek iciyor, ayri bir h ![]() ![]() >>besliyor ve ayri >> >>bir marka sigara iciyor ![]() >> >>4-) Bu 5 insanin hicbiri oburunun yaptigini yapmiyor ![]() >>Yani sigarasi >> >>ayri, icecegi ayri, besledigi h ![]() ![]() >>ayri ![]() >> >>SORU: BALIK kime ait? >> >>Aciklamalar: >> >>1-) Ingiliz kirmizi evde oturuyor ![]() >> >>2-) Isveclinin kopegi var ![]() >> >>3-) Danimarkali cay iciyor ![]() >> >>4-) Yesil ev tam beyaz evin solunda duruyor ![]() >> >>5-) Yesil evin sahibi kahve icmeyi seviyor ![]() >> >>6-) Palmall sigarasi icenin bir kusu var ![]() >> >>7-) Ortadaki evde oturan sut icmeyi seviyor ![]() >> >>Sari evde oturan Dunhill sigarasi iciyor ![]() >> >>9-) Norvecli birinci evde oturuyor ![]() >> >>10-) Marlboro icen Kedisi olanin yanindaki evde >>oturuyor ![]() >> >>11-) Atı olan insan, Dunhill sigarasi icenin >>yanindaki evde oturuyor ![]() >> >>12-) Winfield sigarasi icen, Birayi seviyor ![]() >> >>13-) Mavi evin yaninda Norvecli oturuyor ![]() >> >>14-) Alman Rothmanns Sigarasi iciyor ![]() >> >>15-) Marlboro icenin komsusu sadece su iciyor ![]() >> >>Einstein bunu son Yuzyilda yazmistir ve iddia >>etmistir ki: >> >>Dünya insanlarinin 98 % i bunu çözemez ![]() >> >> >>kolay gelsin ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Cevap Biraz Dikkaten Geçiyor.Balık Kime Ait???Bu soruyu galiba Einstein sormuştu ben öyle biliyorum da bu neyin fırtınası gibi bişey benim uzmanlık alanım diiil |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Cevap Biraz Dikkaten Geçiyor.Balık Kime Ait???1 ![]() 2 ![]() 3 ![]() 4 ![]() 5 ![]() balık almana ait oluyor ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Cevap Biraz Dikkaten Geçiyor.Balık Kime Ait???Mantıkla alakası yok düzmece bu normal kafası çalışanıda çalışmaz hale getirir ![]() psikoloji bozmak için bire bir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Cevap Biraz Dikkaten Geçiyor.Balık Kime Ait???Bu soruyu galiba Einstein sormuştu ben öyle biliyorum da bu neyin fırtınası gibi bişey benim uzmanlık alanım diiil aynen ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Cevap Biraz Dikkaten Geçiyor.Balık Kime Ait???Marlboro icenin komsusu sadece su iciyor marlboro icenin komsusu su iciyor balıklarda suda yaşıyor bence marlbora icenin komsusunda balik var ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|