Evde Yapılan El Bakımı |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Evde Yapılan El Bakımıarkadaşlar bilirsiniz burada bişiy öneriyorsam öncelikle kendim denerim ve memnun kalır-sonuç alırsam sizlere öneririm ![]() ![]() ![]() el bakımım az önce bitti ve hemen buradan paylasmak istedim ![]() ![]() ![]() öncelikle ellerime yoğun olarak vazelin krem sürdüm ![]() ![]() ![]() ![]() ardından yarım limonu ellerime sıkıp ellerimi iyice ovaladım ![]() ![]() ![]() son olarakta ellerime hastanelerde kullanılan steril ameliyat eldivenlerinde geçirdim ![]() ![]() ![]() ![]() bu arada normal olarak işime devam ettim yani öylece oturup beklemeye gerek yok bu bakım inşanı işindende alıkoymuyor ![]() ![]() ![]() yarım saat sonra eldivenleri elimden çıkardığımda ellerimin müthiş görüntüsü eşimin bile hoşuna gitti ![]() ![]() ![]() yumuşacık bembeyazhatta ojeden sararmalar meydana gelmeye başlamış tırnaklarım bile bembeyaz olmuştu ![]() ![]() ellerimi halen yıkamadım birazdanda suyla yıkayıp normal bir nemlendirici süreceğim ![]() ![]() ![]() kesinlikle tavsiye ederim ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|