![]() |
Benim Güzel Cildim |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Benim Güzel CildimKimimizin cildi kurudur ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cildimize bakmak ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kuru Cilt Özellikleri: Kuru ciltte yağ ve ter salgılaması son derece sınırlıdır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bakımı: Uygun bir nemlendirici ve gece kremleri ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Yağlı Cilt Özellikleri: Hem soluk ![]() ![]() ![]() ![]() Bakımı: Yağlı ciltle baş etmek zordur ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma Cilt Özellikleri: En sık rastlanan cilt tipibudur ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bakımı: Karma ciltler için uygun bakımürünlerini bulmak zordur ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|