Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Aşk & Sevgi - Bayanlar, Erkekler > Bayanlara Özel > Güzellik & Bakım

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
çantanızda, makyaj

Makyaj Çantanızda Ne Var?

Eski 07-12-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Makyaj Çantanızda Ne Var?

Makyaj çantalarımızdaki birçok ürünün gereksiz olduğunun farkına vardım geçenlerde Çantamı aldım ve olduğu gibi boşalttım İnanamazsınız içinden neler çıktı Gelin hep beraber [Linkleri görmek için üye olun] çantamızı yeniden düzenleyelim
İlk çantama koyduğum malzeme biz bayanların vazgeçilmezi rimel Gün içersinde bir wc de bile 10 saniyede yapacağımız bir rötuş gözlerimizi olduğundan daha canlı gösteriyor
İkinci malzeme ise rujum Aman ALLAH’ım inanmıyorum rujumun olmadığı bir günü düşünemiyorum Sadece dudaklarıma dolgunluk ve renk vermesi için değil nemlendirmek için bile kullanırım Sıvı rujlardan kullanıyorum Hem rahat hem de dudak çevresine çok kolay şekil verebiliyorum
Gelelim pudrama Yalan söylemeyeceğim cildimde hafif pürüzler var lazer tedavisi görüyorum 4 seansım daha kaldı Ama o zamana kadar pudrasız yapamam Pudramı da çantama koydum Kremsi yapıda olan pudralardan kullanıyorum Hem çok kolaylık sağlıyor hem de cildime gayet uyum sağlıyor
Kesinlikle vazgeçilmezim nemlendirici kremim Cildim biraz kuru olduğu için pudradan önce kullandığım nemlendiricim hem pudramın rengini canlandırıyor hem de pürüzsüz ve doğal bir görüntü vermesini sağlıyor Bu arada tabiî ki cildime pudranın direk nüfuz etmesine engel oluyor
Son olarakta allık Allığımı da çantama koyuyorum Cildimin kuru bir yapısı olduğu için haliyle birazda soluk buna da en güzel çözüm tabiî ki allığım oluyor
İnanırmısınız her malzemeden 4–5 tane fazladan taşıyorum gereksiz Peki, siz neler taşıyorsunuz fazlalık olarak

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com