![]() |
Sekiz Adımda Mükemmel Şampuanlama |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sekiz Adımda Mükemmel ŞampuanlamaŞimdi mevcut saç bakım ürünleri konusunda yeterince bilgiye sahipsiniz, artık saçışampuanlama ve şekillendirmek için gerçek uygulamalara yönelebilirsiniz ![]() Pek çoğumuz üzerinden hiç düşünmeden bu işlemi yerine getiririz ![]() ![]() Unutmayın, şekillendirici veya durulamanın takip ettiği düzenli şampuanlama saçınıza daha fazla nem ve parlaklık verecektir ![]() Şampuanlama aynı zamanda daha sağlıklı saç gelişimini sağlayabilecek olan saçlı deri kasları ve saç köklerine uyarıcı bir destek de sağlar ![]() Adım 1: Sıcak su ile saçlarınızı güzelce ıslatın ![]() ![]() Adım 2: Avuç içlerinize az miktarda şampuan koyun ve avuçlarınızı biri birine sürterek iyice dağıtın ![]() ![]() ![]() ![]() Acele etmeyin! Aynı hareketler ile yan saç çizgisinden başın geri ortasına doğru ilerleyin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Adım 3: Yıkayın, yıkayın ve yine yıkayın ![]() ![]() Yıkandıkça saçınıza nazikçe masaj uygulayın, eğer uzun veya kalın saçlarınız varsa, çekerek saçlı derinizden uzaklaştırın ve sonra duşun altında durup suyun saçlarınızın ararsından akışına izin verin ![]() Adım 4: Size doğrudan uygulamanız konusunda telkinlerde bulunsalar bile, ticari şekillendiricileri doğrudan saçlı deriniz üzerine uygulamayın ![]() ![]() ![]() Hafifçe masaj yapın veya demetlerin üzerine hafifçe vurarak yedirin ![]() ![]() Adım 5: Saçınızı nazikçe sıkın veya iyi su emen bir havlı ile kurulayın ![]() ![]() ![]() Havlu ile kurulama işleminde ne kadar çok nemi uzaklaştırabilirseniz, saç kurutma makinesine o kadar az ihtiyaç duyarsınız ![]() Adım 6: Saç tipinize uygun olan kalıcı şekillendiriciden ihtiyaç duyulduğu kadarını uygulayın ![]() Adım 7: Havlu ile kuruladığınız saçınızı taramak için büyük veya geniş dişli bir tarak kullanın ![]() ![]() Mümkün olduğunda saçınızı ayırın veya parmaklarınız ile tarayın ![]() ![]() Adım 8: İhtiyaç duyulan şekillendirici ürünleri uygulayın, sonra şekillendirin ![]() |
![]() |
![]() |
|