![]() |
Saçlar İçin Acil Durum Önerileri |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Saçlar İçin Acil Durum Önerileri![]() İşte en acil durumlar için etkili saç bakım önerileri… Saçlarım çok kırık ve ölü gibi görünüyor ![]() Mucizeler beklemek yerine saçlarının uçlarından birer santim bile olsa kestir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kakül kestirdim ama her uzadıklarında onları tekrardan kestirmekten bıktım ![]() Kaküllerini rahatlıkla kullanabilmek için onları tekrar tekrar kestirmekten başka yollar da var elbette ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sabah saçlarımı yıkadıktan sonra gayet hacimli görünüyorlar ![]() ![]() Öncelikle hacim vermesi için kullandığın köpük ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() İkinci olarak da şuna önem vermelisin: Evden çıkmadan önce saçlarını normalde olmasını istediğinden biraz daha fazla hacimlendir çünkü kabarıklığın büyük bir bölümü ilk fırsatta inecektir ![]() ![]() ![]() Alnımdaki başı boş kısacık saç tutamlarından bıktım artık ![]() Elbette var ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cosmogirl |
![]() |
![]() |
|