Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Güzel Evim

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
2012′de, evler, yürüyecek

2012′De Evler Yürüyecek !

Eski 07-13-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

2012′De Evler Yürüyecek !



2012′de Evler Yürüyecek !


Süpriz tasarımlar durmak bilmiyor Tasarım üstüne tasarım gelişiyor Her seferinde de yeni ama bir o kadar da etkileyici ürünler çıkıyor ortaya O kadar muhteşem bir görünüme sahip olmasa da bu evin en önemli özelliği taşınabilir olması Nereye giderseniz evinizi de alıp gidebilirsiniz Artık normal evlerinizin dışında bir de yazlık ev satınalmak zorunda kalmayacaksınız 2012 Chariot Eagle yardımınıza yetişiyor Tatile hatta pikniğe gittiğinizde bile arabanızın arkasına bağlayın ve gidin Tek yapacağınız şey bu Gerçekten inanılmaz ama gerçek Şimdi diyorsunuzdur ki bu evin fiyatı çok pahalıdır diye ? Ama öyle düşündüğünüz gibi abartılı bir fiyat değil Normal derecede bir fiyat Ürünün satışa sunulacağı fiyat 39995 $ olarak belirtildi Ürüne ait resimleri mobidekocom sizler için inceledi Aşağıda görebilirsiniz















kendi konumu çok beğendim ilk teşekkürü kendi kendime ediyorumbunlardan alacağım mutlaka nasipse

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.