Atatürk Türkiye'sinin Geldiği Nokta |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Atatürk Türkiye'sinin Geldiği NoktaSelamlar ![]() ![]() ![]() Ulusal önderimiz Atatürk'ün silah arkadaşları ile birlikte, canını kanını bu vatan için veren binlerce asker ile verdiği mücadele sonucunda, topyekün verilen bir mücadele sonucunda kuruldu bu memleket ![]() Nerelerden nerelere geldik Geçtiğimiz günlerde bir internet sitesi keşfettim KonusVatandas Com![]() ![]() ![]() Ata'mızın kurduğu memlekette insanlar mesaj tahtasına neler yazmışlar Rezillik diz boyu Memleketin yönetimi öyle bir haldeki, insanımızın psikolojisini mesajlardan ve anket sonuçlarından görebiliyorsunuz![]() Geçen gün yapımcıları televizyondaydı Partilere ya da "siyasetçilere özel" olarak yazılan bazı mektuplardan bahsettiler![]() ![]() Az kalsın ağlayacaktım![]() Babasına iş arayan küçük Mustafa, engelli vatandaşlarımız, kimler kimler ![]() ![]() ![]() Yazık, çok yazık ![]() ![]() Bu memleket böyle kurulmamıştı Türkü, kürdü, alevisi, sünnisi beraber savaşmıştı Bugün geldiğimiz noktada torunlarımız için hiçbir umut göremiyorum![]() Sevgiler
|
|
Atatürk Türkiye'sinin Geldiği Nokta |
|
|
#2 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Atatürk Türkiye'sinin Geldiği Noktaevet bu memleket '' ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() '' Mustafa Kemal Ataturk,Mustafa Fevzi Çakmak,Musa Kazım Karabekir pasalarin onculugunde diger degerli komutanlarla birlikte yuregi imanla carpan Türk halkinin,Ezanın susmamasi icin,Bayragin inmemesi icin Kuranin Dillerden dusmemesi icin topyekun bir mucadele ile dusmandan temizlenmistir,her ne hikmetse o düşman icimize bir virüs gibi sızmıs ve guzelim memleketimizi yurudugu yolda hasta birakmiştir ![]() ![]() ecdat ne icin mucadele vermişti(mesela marasta) bugun ne yapiliyor![]() ![]()
|
|
|
|