![]() |
Atatürk Neden Öldü |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Atatürk Neden ÖldüAtatürk neden öldü? -------------------------------------------------------------------------------- Hafta sonu Ceyhan Mumcu' yu dinledim ![]() ![]() Konusmasina Attila Ilhan' i anarak basladı ![]() etkinliklerine editörlük yaptigindan söz etti ![]() namus" sözünü yeniden gündeme getirisini anlatti ![]() sehitlik anitinin tasinda Arapça harflerle yazilmis biz sözdü ![]() Ilhan o yazinin tozlarini parmaklariyla silmis, yeniden gündeme tasimisti ![]() ![]() Mumcu' ya Attila Ilhan' in bir dergide yayinlanan kendisiyle yapilan röportajda "Atatürk' ün nasil öldügü arastirilmalidir" dedigini animsattim ![]() "Bu sözünü onun vasiyeti kabul etmek gerekir ![]() bilginiz var mi?" diye sordum ![]() istiyorum: Bir deniz tabip albayin bu konuda yaptigi doktora tezi vardir ![]() Atatürk' e yanlis tedavi uygulandigi anlatilmaktadir ![]() gibi siroz hastasi degildi ![]() "kinin" yüklenmis ve karacigeri bu yüzden iflas etmis, siroza dönüsmüstü ![]() Mim Kemal' dir ![]() ile disaridan bir doktor getirilir ![]() karaciğerinin bu yüzden iflas ettigini rapor eden bu yabanci doktordur ![]() Istirahat için 2 ay kadar kaldigi Savarona' da nemli sicaktan durumu daha da kötülesmis, son günlerinde Dolmabahçe Sarayi' na götürülmüstü ![]() nasil oldu da sirozdan öldügü açiklandi ve bütün yazili kaynaklara da böyle girdi? Büyük Millet Meclisinde ölüm raporu gündeme getirildi ![]() 1935' de kapatilmasina ragmen Mecliste hala mason milletvekilleri vardi ![]() "Efendim, gençlerimize terbiye olur, onun alkol ve sigaradan öldügünü duyuralim" denir ve kabul edilir ![]() kitaplarina da böyle girer ![]() Ceyhan Mumcu' dan bunlari duyduktan sonra ne yapmam gerekir diye düsündüm ![]() ![]() elimizde ve biz çocuklarimizi terbiye edecegiz diye, yüce önderimiz hakkindaki bu yalanla O' nu halkimizin gözünde küçültmeye devam edecek miyiz? Okul kitaplarindan Atatürk' ü çikartmak için elinden geleni yapan AB, bu düzeltmeyi yapmamiza izin verir mi? Demek ki kendi kitaplarimizi kendimiz yazmak zorundayiz ![]() En çok satilmakta olan "Su Çilgin Türkler" kitabi belli ki bir boslugu dolduruyor ![]() bilgilere ulasma ihtiyaci duyuyor ![]() Neyse ki Türk ulusu ATATÜRK' ünü hâlâ çok seviyor, hiçbir yalan O' nu gözden düsüremiyor! Mahiye Morgül 16 ![]() ![]() Lütfen gönderebildiginiz herkese gönderin ![]() ALINTIDIR ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|