![]() |
Eski Sewqiliyi Mort Edici Cevaplar.... |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Eski Sewqiliyi Mort Edici Cevaplar....-gerçekten unuttun mu? -sende kimsin? -seni hala seviyorum! -performansına her zaman saygı duymuşumdur zaten -seni hala özlüyorum ![]() ![]() ![]() -tütün bas geçer -nası gidiyo hayat_? -senden sonra bayağı güzelleşti,saol -"msj atığınız kişinin ilgi alanı dışındasınız,lütfen daha sonra tekrar denemeyiniz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -birbirimizin kalbini kırdık,yeniden bir araya gelip o kırık kalpleri onaralım! -benimkinin kaskosu vardı -biliyorum hala sevip arzuluyosun beni,sadece farkında değilsin ![]() ![]() -Allah belanı versin -seni unutamadım! -sevgilinden ayrıldın da msj atcak birini mi arıyosun? -salaksın sen! -ewt,o cevabı yazdığım için salağım,bırak cvp yazmayı,okumadan silmem gerekirdi ![]() ![]() -sen varsın ve hep olacaksın! -yazık,bir malsın ve hep öle kalcaksın -dün gece seni rüyamda gördüm ![]() ![]() -bi dahakine iyi örtünde uyu ![]() ![]() ![]() -dün gece rüyamda seni gördüm,çok korktum,başına kötü bişey gelmedi dimi? -başıma gelen en kötü şey sendin! -dün seni rüyamda gördüm de bi msj atayım dedim ![]() ![]() ![]() -ancak rüyanda görürsün zaten,öptüm! -barutcan dön artık,tükendim tükendim tükenmeleri oynuyorum ![]() ![]() ![]() ![]() -sayın abonemiz kafasını ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -hayatım,pişmanım,geri dönmek istiyorum! -tek yön güzelim burası hadi naş naşş! ![]() ![]() ![]() -senin gibisini bir daha bulamadım -bunun beni ilgilendiren kısmı nedir? -buldun mu bari bi kazma? -senden daha kazmasını bulamadım kusura bakma ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|