Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Aşk & Sevgi - Bayanlar, Erkekler > Erkekler Kahvehanesi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
ince, kız, tavlamanın, yolları

Kız Tavlamanın İnce Yolları :)

Eski 07-12-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Kız Tavlamanın İnce Yolları :)

Kızı tavlamanız için hayati önem taşıyan bir başka konu varKıza sürekli "senin beynini okuyorum" tribi yapacağınıza göre kız hakkında maximum bilgiye sahip olmanız lazımMesela gidip bi şekilde kızın doğum gününü öğrenin Bunu yapmanın en kolay yolu başka ve samimi olmadığınız bi arkadaşınıza sordurmaktırBi şekilde kızın doğum gününü öğrendikten sora hangi burç olduğunu kesin olarak öğrenin ve başka bir zaman kız bi şey yaptığı zaman "Zaten bu senin burcunun en belirgin özelliği "diye başlayınHangi durumda bunu kullanacağınız önemli değilAstrolojinin en güzel tarafı tamamen uydurma üzerine kurulu bir bilim olmasıKız "Hayır,bu benim burcumun özelliği falan değil" derse(ki demez ama hani derse diye yazıyorum) "Ben Amerikanın en büyük astroloğu Bilmem kim'in ktabında böyle okumuştumAma yine de gider başka kaynaklardan da araştırırım" dersiniz olur biterUydurmakta sınır tanımayan bizler için hiçte zor bir şey değilZaten kızın bundan önce soracağı "Sen benim burcumu nerden biliyosun ki?" 10 puanlık uzman sorusuna vereceğiniz "Uzun süre astrolojiyle uğraştım ve insanların haraketlerini gözlemleyerek hangi burca dahil olduklarını anlayabiliyorum" cevabı az önce sorması muhtemel olan soruyu zaten eleréAma kız bu sefer de "Peki doğum günüm ne?" gibi az önceki olağan üstü zihin okuma(!) gösterisini yapan size küfür içerikli bir soru soracaktırSakın nasıl olsa gerçek tarihi biliyorsunuz diye direk tarihi sölemeyin,bu yeterince etkili olmazBunun yerine mesela kız 22 ekim doğumluysa "kesin birşey söylemem için doğum yerini bilmem lazım ,ama sanırım 19 ile 23 Ekim arası bir tarih çünkü Mars her yıl bu tarihlerde Akrep burcunu etkisine alarak astrofizyolojik semptomların gelişmesine neden olur buda sana aşırı duygusallık olarak geri döner" diyin Bir taşla kuş katliamı yaptınızBu konuşma sayesinde hem kıza inanılmaz derecede astrofizik bildiğinizi,hem onunla aşırı derecede ilgilendiğinizi hem de onun aşırı duygusallığının(Unutmayın bütün kızlar kendini aşırı duygusal sanar)kaynağını kanıtlamış oldunuzKızın gözünde artık ilahsınızKız sizin az önceki gösteriyi nasıl yaptığınızı çözemeden(Ki asla çözemez) siz hemen "Bana doğum yerini söylersen sana ayrıntılı bir yıldız haritası çıkarabilirim" diyinKız hemen atlayıp doğum yerini söyleyecektir Sizde hemen bir kalem kağıt çıkarın ve kağıdın üzerine anlamsız şekiller daireler falan çizinSonra uzun uzun düşünüyormuş gibi yapmak suretiyle kağıda bakınKağıdı ters çevirin ,düz çevirin,bi kaç bişey daha çizinVe sonra kıza dönüp "22 Ekimde doğmuşsunYükselen burcun Aslan strenekopotolojik gelişimin inanılmazİnsanlar seni mutlu sanıyorlar ama çok büyük bir sorunun varÇok yakında hiç beklemediğin birinden bir çıkma teklifi alacaksın,çok düşüneceksin ama sonunda sende ondan hoşlandığını farkedip kabul edeceksin ve çok mutlu bir ilişkiniz olacak"diyinKız kendini kaybetmiş bir şekilde size bakıyor olacaktırSizde onun gözlerinin içine bakınDoğum tarihi tam olarak sölemeniz kızın diğer söylediklerinizede inanmasını sağlayacakBirincisi kimsenin yükselen burcu kesin değildirYanılma şansınız yokİkincisi strenekopotolojik gelişimin astrolojiyle alakası yok(merak ediyosanız söyliyim,kemik gelişimi demek) ordan da yırtarsın,üçüncüsü daha öncede söylediğimiz gibi sürekli büyük bir oruna sahiptir,bunuda bildiniz,ve son söylediğinize de inanmaması için hiç bir neden kalmadıTabiki burada çıkma teklif edecek olan siz oluyorsunuz))))))Böylece kızın bilinçaltına bir erkek ona çıkma ettikten sonra bir süre düşünmesi ve sonra kabul etmesi komutunu yerleştirmiş oluyorsunuzArtık siz istesenizde o komutu ordan silemezsinizKızın gözünde artık siz Cooperfieldsınız

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com