![]() |
Erkeklerin Sevgili Seçimindeki Soruları |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Erkeklerin Sevgili Seçimindeki SorularıErkeklerin Sevgili Seçimindeki Soruları Erkeklerin aşka dair sorduğu sorular Sevgili seçimlerinde ince eleyip sık dokuyan sadece kadınlar değil ![]() ![]() Erkekler, yeni bir ilişkiye başladıklarından itibaren, işler ciddileşinceye kadar sürekli akılllarında "Acaba o doğru kadın mı?" diye geçirirler ![]() ![]() ![]() ![]() Onların akıllarında olan bu soruları bilmemiz, bize de ipuçları vererek neye önem verdiklerini gösterecektir ve belki de yolunda gitmeyen ilişkinizi kurtarmaya yardım edecektir ![]() İlk buluşmadan önce - Yatakta nasıldır? - Eğer bu gece benimle birlikte olmayacaksa, acaba erkenden kaçıp, arkadaşlarımla buluşabilir miyim? - Ama ![]() ![]() ![]() - Bu süper destekli bir sütyen mi yoksa göğüsleri gerçekten bu kadar harika mı? - Beni komik buluyor mu? - Dişinde salata olduğunu söylesem mi, yoksa aynada kendini görüp çığlık atmadan önce durumu fark etmesini umut ederek beklemeli miyim? - Her zaman bu kadar çok makyaj yapıyor mudur? - İlk buluşmamızda, sohbetteki boşluklar olağan mı, yoksa gerçekten söyleyecek bir şeyi yok mu? - Tekrar buluşmak için harcayacağım zamana ve paraya değer mi? Ciddileşmeden önce - Onun için diğer fırsatlardan vazgeçmeyi gerçekten istiyor muyum? - Aileme tanıştırmaktan gurur duyar mıyım? - Sporda gördüğüm kız benimle ilgileniyor gibi, gerçekten karşıma çıkabilecek başka kadınlardan vazgeçmeyi istiyor muyum? - Acaba arkadaşlanm da onu sevecekler mi? - Yalnız bir şeyler yapmama ve arkadaşlarımı istediğim zaman görmeme izin verecek mi? - Birlikte uzun bir seyahate gitsek bundan keyif alır mıyım? - Şimdi bana şirin gelen tuhaf davranışları, altı ay sonra patolojik bozukluklar olarak görünür mü acaba? - İlişki ilerledikçe, onunla evlilik fikrine kendimi daha yakınlaşmış bulur muyum? Evlenmeden önce - İlişkimiz şimdiki haliyle çok iyi, acaba evlilik aramızdaki bazı şeyleri değiştirir mi? - Düğün planlaması yaparken ardı arkası gelmeyen isteklerle kendini kaybeder mi? - Acaba yıllar geçtikçe annesi gibi şişmanlar mı? - Çılgın ailesi ile bir ömür basa çıkabilir miyim, ya da o benimkilerle başa çıkabilir mi? - Doğacak çocuklarımıza iyi bir anne olur mu? - Şu anda çalışıyor olabilir ama gerekirse ona ve bir aileye bakacak kadar gelirim var mı? - Hiç kendi başıma zaman geçirme fırsatım olacak mı? - Karşılaşabileceğimiz bir kriz anında ona güvenebilir miyim? - Hayatım boyunca bir daha başka bir kadınla beraber olmadan mutlu olabilir miyim? |
![]() |
![]() |
|