![]() |
Erkek Adamın Pc Hayatı |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Erkek Adamın Pc Hayatıİşte sanal raconlar: * Silmek istediği bir dosyayı Shift+Del kombinasyonu ile siler ![]() ![]() ![]() * Windows gezgini kullanmaz ![]() ![]() * IP’sini gizlemez ![]() * Windows XPde bir hata olduğunda hata raporu göndermez ![]() ![]() ![]() * MS Office yardımcısını da diğer yazılımların Yardım menülerini kullanmaz ![]() * Bilgisayarcı kültürüne saygı gösterir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() * IMAC gibi renkli ![]() ![]() * Görev zamanlayıcı kullanmaz ![]() ![]() * İnternette sörf yapmaz ![]() ![]() * Antivirüsle ![]() ![]() ![]() * Multimedya klavye kullanmaz ![]() * Laptopun dokunmatik faresini kullanmaz ![]() ![]() * Işıklı-janjanlı kasa kullanmaz ![]() * Ekran koruyucu kullanmaz ![]() * Overclock yapamıyorum diye ağlamaz ![]() * Sistemi eski de olsa onu hor görmez ![]() ![]() * “Bilmiyordum yanlış yaptım PC bozuldu” demez ![]() ![]() ![]() * Markalı PC almaz ![]() ![]() * AMD 3000+’ı 2 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() * Bilgisayar ayarlarını kurcalamaktan kaçınmaz ![]() ![]() * Sınır tanımaz! ADSL limiti 3GB ise 2 ![]() ![]() ![]() * Hızlı yazayım derken yaptığı yazım yanlışlarını silmekle uğraşmaz ![]() ![]() * Sabit diskden ![]() ![]() ![]() * Fedakar olur ![]() ![]() * Mouse kullanmaz ![]() ![]() * XP’sini Windows klasik temasıyla kullanır ![]() ![]() * Dial-up’ında “save password” demez ![]() ![]() * My Pictures veya My Music klasörlerini kullanmaz ![]() ![]() * USB’den kahve ısıtıcı kullanır ![]() ![]() ![]() ![]() * Boş USB yuvası bırakmaz hepsini doldurur ![]() * Gecenin bi vakti bile olsa bilgisayar başında atletle şortla oturmaz ![]() * İşlem yapıyor ikonu olarak kum saati yoktur ![]() ![]() ![]() * Yazılımların LITE sürümlerini kullanmaz ![]() * Ctrl+Alt+Delete ile uğraşmaz direkt reset atar ![]() * Sevdiği kızın adını ağaca değil ![]() ![]() * Ayna önünde değil ![]() ![]() * 128 MB USB bellek taşımaz ![]() ![]() * QuickFormat atmaz ![]() * Yamasını kendi yapar ![]() ![]() * Bulduğu Windows açıklarını kendi kapatır ![]() * Sistemini power tuşuyla değil anakartın üzerinden kısa devre yaptırarak açar ![]() * Disket sürücüsünden vazgeçmez ![]() * Evinde evcil hayvan yerine virüs besler ![]() * Tıklamaz “basar” ![]() * Pencereleri ve bilgisayarı fareyle kapatmaz ![]() ![]() * Renkli ![]() ![]() ![]() * Uzaktan yardım kullanmaz ![]() ![]() * Beta program kullanmaz ![]() * Optik sürücüyü asla tuşuyla kapatmaz ![]() ![]() * IE’nin verdiği hatalara sinir olmaz onu bağrına basar yine kullanır ![]() * Klavye bozulduğunda çöpe atmaz oturur can yoldaşını tamir eder…edemezse ettirir |
![]() |
![]() |
|