![]() |
Kadınlar Gerçekte Ne Söylemek İster? |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kadınlar Gerçekte Ne Söylemek İster?Aşağıdakiler erkeklerin duymak istediği, kadınların da söylediği 14 yalanmışmış ![]() ![]() ![]() Cici görünümlü kadınların gerçekleri: 1- "Çok şık bir kutu içinde iki karatlık bir tek taş yüzük mü? Bunu kim ister ki ![]() ![]() (Kesinlikle benimle evlenmelisin ![]() 2- "Seni şimdi istiyorum ![]() (Çünkü ağdaya gittim; hazır bu acıları çekmişken boşa gitsin istemiyorum!) 3- "Bana göre birçok kızla takılmak aldatmak sayılmaz ![]() ![]() (Evet, bu hafta eski sevgilimle görüşeceğim ![]() ![]() ![]() ![]() 4- "Yatakta inanılmazsın ![]() (Gerçekten inanılmazsın! Buna inanmak istemiyorum, bu bir şaka olmalı! 12 dakika için 12 saat horul horul uyuyan bir adama katlanmam inanılmaz!) 5- "Kendimi senin kollarındayken öyle güvende hissediyorum ki, tek derdim o güçlü pazularının omurgama zarar vermesi ![]() (Salondaki koltukların yerini değiştirmek istiyorum ve bunun için gönüllü çalışacak birine ihtiyacım var!) 6- "Teninin kokusuna bayılıyorum ![]() (Duş jelinin kokusuna bayılıyorum ![]() 7- "Bebeğim, böyle gaz çıkartman gerçekten çok eğlenceli ![]() (Bir kere daha benim karşımda bunu yaparsan gerçek eğlencenden mahrum kalacaksın ![]() ![]() ![]() 8- "Yatakta geçirdiğimiz mükemmel saatleri daha da ateşli hale getirebilecek tek şey bir kaç yoga hareketi denememiz olabilir ![]() (Biraz bilgilen de mükemmele ne kadar uzaksın kendin fark et istiyorum!) 9- "George Clooney ve Brad Pitt yakışıklı olabilir ama ne yazık ki benim tipim değil ![]() (40 yaş üstü erkekler benim sınırlarımın dışında kalıyor daha genç ve hızlı birine ihtiyacım var ![]() 10- "Klozetin kapağını açık bırakabilirsin ![]() (Traş bıçağını ve jelini kullandım ![]() 11- "Tamam hayatım, tabii ki alışverişe yalnız gidebilirim ![]() ![]() ![]() ![]() (Biraz özgürlük, saate bakmadan gezmek, ayakkabılar ![]() ![]() ![]() 12- "Tüm hafta sonunu yatakta geçirelim ![]() (Dışarı çıkacak param yok, tasarruf yaparken iyi vakit geçirmek istiyorum!) 13– "İşini bırakıp hayalinin peşinden koşmak istersen sonuna kadar arkandayım ![]() (Eğer olur da işler yolunda gider zengin olursan, ben de orda olmak istiyorum!) 14– "Evim 180 ekran plazma için çok küçük ![]() (Evde tek başına televizyon izle |
![]() |
![]() |
|