![]() |
İtiraflar |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() İtiraflar[Erkek, 38, İstanbul ] Karımla alışveriş merkezinde dolaşırken birden önümüzden inanılmaz güzel bir kadın geçti ![]() ![]() ![]() [Erkek, 30, İzmir ] Nişanlıyken karımla iddiaya girmiştik ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() [Erkek, 28, İstanbul] Hani benim gönlüm sarhoştu yıldızların altında? Hani sevişmek ahh ne hoştu yıldızların altında? Şarkıda kimse polisten bahsetmemişti ![]() ![]() ![]() [Erkek, 25, İstanbul ] Ülkemizde kişi başı milli gelir 10 ![]() ![]() ![]() [Kadın, 34, İstanbul ] Dün haberlerde çıkan tekstil sektörünün krize girmesine kocamın yorumu: "Bak bir aydır alışveriş yapmıyorsun, tekstil krize girmiş!" [Kadın, 34, İstanbul ] - Seviyor musun? dedim, - Seviyorum, dedi ![]() - Ne kadar? dedim, - Çok ![]() ![]() - Ne kadar çok? dedim, - Her akşam eve gelip dırdırını çekecek kadar çok ![]() ![]() ![]() ![]() Sustum ![]() ![]() ![]() [Kadın, 24, İzmir ] Her gece uyurken; - Millet sevişiyor, ben böyle tek başıma yatıyorum, en iyisi evlenmek, diyorum ![]() Sonra sabah uyanıyorum; - Aman şimdi işin yoksa kocana kahvaltı hazırla, evi topla, bekarlık sultanlık! deyip vazgeçiyorum ![]() - Evleneyim ![]() ![]() ![]() ![]() [Kadın, 21, İstanbul ] Ateşli bir ön sevişmenin ortasında kendini geri çekip ''Fragman buraya kadar, filmin devamı için nikâh sonrasını bekleyiniz ![]() [Kadın, 26, Sinop] Duştayım ![]() ![]() - Anneee!! konuş benimle; korkuyorum! Annem başlıyor konuşmaya: - Bu gece de rüyamda dedeni gördüm ![]() ![]() ![]() ![]() Ben korkudan ağlamaya başlıyorum; annem gülmekten çatlıyor ![]() [Kadın, 26, Ankara ] Şiddetli kavgamız sırasında: - Gidiyorum ben, BİTTİ! dediğimde: - Dönerken mutfaktan su getir, sana laf anlatacağım diye boğazım kurudu! diyen kocamı huzurlarınızda yılın kozalağı seçiyorum ![]() [Kadın, 22, Ankara] Yolda yürürken güneş gözlüklü, kulaklıklı bir tipin bana baktığını fark ettim ![]() Tam yanından geçerken: - Gözlük var diye baktığını fark etmediğimi mi sanıyorsun? dedim ![]() Gülerek: - Kulaklık var diye duymadığımı mı sanıyorsun? dedi ![]() ![]() ![]() ![]() [Kadın, 25, İstanbul] Otobüse bindim, her yer dolu, arkaya doğru ilerledim, bir koltuktan tutundum, ayakta duruyorum ![]() - Oturmaz mısınız? dedi, hani kalkayım da oturun anlamında ![]() - Gerek yok, teşekkür ederim, böyle iyi ![]() ![]() - Buyurun, oturun, dedi, - Teşekkürler, iyi böyle, dedim, - Huysuzluk etme(cibelme), otur dedik, otur işte! dedi, Ne yapayım, oturdum ben de ![]() [Erkek, 28, İstanbul ] Sıkış tepiş halk otobüsünde ayaktayım ![]() - Biraz uzak durur musunuz beyefendi! Kafalar o yöne çevriliyor, adam yanıt veriyor: - Saçmalamayın hanımefendi, aramızda 5 metre var! Kadın bombayı patlatıyor: - Ama hissettim onu! [Erkek, 23, Antalya] Bir alkış da sınava giderken, 1 GB''lık flash disc''e Kur-an''ı Kerim ve dualar atan, sonra da boynuna asan ve cevşen niyetine kullanan kardeşime gelsin ![]() [Kadın, 33, Yurtdışı ] Kocasının erken boşalma sorununu, ''''Bu çocuk 15 saniyede oldu!'''' diyerek anlatan bir arkadaşa sahibim ![]() [Kadın, 31, İstanbul ] Hafta sonu babasıyla gezmek için süslenmeyi abartan oğluma: - Oğlum çapkınlık mı yapacaksınız? diye sordum ![]() Oğlum tüm sempatikliğiyle cevap verdi; - Evet anne, babam da bakıyor kızlara ben de ![]() |
![]() |
![]() |
|