![]() |
50 Erkek .... 50 Cuk Oturan Söz |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() 50 Erkek .... 50 Cuk Oturan Söz1 Bira ![]() ![]() Benjamin Franklin 2 Belki de bu dünya başka bir gezegenin cehennemidir ![]() Aldous Huxley 3 Tabii ki Tanrı beni affedecektir ![]() ![]() Heinrich Heine (Ölüm döşeğinde) 4 Senin ruhun yok ![]() ![]() ![]() C ![]() ![]() 5 Allah kahretsin! Sessiz dua etmeyi unuttuk ![]() Dwight D ![]() 6 Aşk ![]() ![]() Platon 7 Sizi artık ben bile kurtaramam ![]() İsmet İnönü (Tahkikat komisyonu kurmak üzere meclise teklif verdikleri zaman Adnan Menderes ve ekibine) 8 Geleceği merak ediyorsanız ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() George Orwell 9 Para sizi mutlu etmez ![]() ![]() Groucho Marx 10 Doğru şeyi yapmak için her zaman "doğru" zamandır ![]() Nelson Mandela 11 Dünyayla aranızdaki kavgada dünyayı arkanızda bırakın ![]() Franz Kafka 12 Her şey akar ![]() ![]() Heraclitus 13- 18 yaşımız kanaatlarımızın üstünden baktığımız tepeler ![]() ![]() F ![]() 14 Yeterli sayıda orta parmakla doğmadım ![]() Marilyn Manson 15 Dünyaya yellenmek için geldik ![]() ![]() Kurt Vonnegut 16 :-):-):-):-)i konuşmak orucu bozar ![]() ![]() ![]() Diyanet İşleri Başkanlığı (Geçen ay "Alo Fetva" hattına gelen bir soru üzerine ![]() ![]() ![]() 17 Başkan yaparsa yasa dışı olmaz ![]() Richard Nixon 18 Tanrılar şakaya çok düşkün ![]() Aristo 19 Başarı için bekleyemem ![]() ![]() Jonathan Winters 20 Birisinin karakterini anlamının en iyi yolu ![]() ![]() Samuel Johnson 21 Başkalarından ileri görüşlü olmamın nedeni ![]() ![]() Isaac Newton 22 İşeyen bir domuz gibi yazıyorum ![]() Wolfgang Amadeus Mozart 23 Yarış kazanmak istiyorsan ![]() ![]() ![]() ![]() Alain Prost 24 Bir insanın karakterini test etmek isterseniz ona yetki verin ![]() Abraham Lincoln 25 Gerçek gangsterler bilinenin aksine siyah değil beyaz takım elbise giyer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Frank Sinatra 26 Zam yapanı şikayet edin ![]() Süleyman Demirel (Başbakanlığı sırasında) 27 Çocuklarımın renklerinden dolayı değil ![]() ![]() Martin Luther King 28 Bizi hayvanlardan ayıran en önemli özellik ![]() ![]() Homer Simpson 29 Aşkı satın alamazsın ama bedelini ödersin ![]() Henry Youngman 30 İnsanlar kendi kendini idare edemeyeceği için kurallar konur ![]() Chuck Yeager 31 Cehenneme gidecekseniz buradan düz aşağı iniyorsunuz ![]() Winston Churchill 32 O Tanrı'nın eliydi ![]() ![]() ![]() Armando Diego Maradona (İngiltere'yle yapılan bir Dünya Kupası maçında gelen bir ortaya kafaya yükseldiği zaman topu eliyle kalelere gönderip gol sayılınca ![]() ![]() ![]() 33 Benim memurum işini bilir ![]() Turgut Özal (Rüşvet söylentileri sırasında) 34 Dinleyin başkanım; yoruldum ![]() ![]() ![]() Şef Joseph 35 Eğer :-):-):-):-)ten sonra sigara içiyorsanız çok hızlısınız demektir ![]() Woody Allen 36 Değil Schmeichel ![]() ![]() Ümit Aktan (Galatasaray'ın Manchester United'da 3-3 berabere kaldığı maç esnasında Arif'in golünden sonra) 37 Hayattaki en güzel şeylerden biri her işi bırakıp yemek yiyebilmektir ![]() Luciano Pavorotti 38 Her kadın evlenmeli ama hiçbir erkek evlenmemeli ![]() Benjamin Disrael 39 Evet ![]() ![]() ![]() ![]() Deniz Gezmiş (İdama giderken "kendini nasıl hissediyorsun?" diye soran yetkiliye cevaben) 40 İki şeyin sonsuz olduğunu biliyorum; evren ve aptallık ![]() ![]() Albert Einstein 41 Asla bir doktorla kumar oynamayın ![]() ![]() Nelson Algren 42 Tanrı'ya şükredin ve cephaneyi boşverin ![]() Howell Forgy (Pearl Harbour'da) 43 Çamurdan zarar gelmez ![]() Osman Durmuş (Çamurda yüzen çadırlarda yaşayan depremzede insanlar hatırlatıldığı zaman ![]() ![]() ![]() 44 Bir insan arzu ettiği her şeyi başarabilecek güçtedir ![]() ![]() Bill Cosby 45 Bilgi bilim değildir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Frank Zappa 46 Sizin asaletiniz sizinle birlikte toprak olacak ancak benim asaletim benimle birlikte başlıyor ![]() Napolyon (Kendisiyle "soysuz" diye dalga geçen bir Fransız asilzadesiyle yapacağı düello öncesinde ![]() ![]() ![]() 47 Ormanda; Fantom şehire inince şehirli gibi giyinir derler ![]() (Kızılmaske çizgi romanından) 48 Bana mutluluğun resmini yapabilir misin Abidin? Nazım Hikmet (Ünlü ressam Abidin Dino'ya) 49 Sesinde ev dağınıklığı var ![]() Cemal Süreya (Sevdiği kadına) 50 Bunu ben de yaparım ![]() Kenan Evren (Picasso tablosuna bakarak |
![]() |
![]() |
|