Erkeler İçin Kadınlar Sözlüğü |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Erkeler İçin Kadınlar SözlüğüErkekler İçin-Kadınlar sözlüğü İYİ: Bir kadın yerden göğe kadar haklı olduğu bir konuda bir erkekle tartışmaya girmişse erkek artık saçmaladığını bilsin çenesini kapasın diye bu kelimeyi söyler![]() ![]() ![]() 5 DAKİKA: Bir kadının "5 dakika"sı yarım saate eşittir tabii bir erkeğin 5 dakikasının da tv´deki maçın ne zaman biteceğine eşit olduğunu düşünürsek durum gayet adil![]() ![]() HİÇ: Bir erkek saatlerdir karşısında somurtan kadına en sonunda "neyin var?" diye sormayı akıl ederse alacağı cevap budur: "Hiç" cevabını alan erkek anlamalı ki az sonra kadının yerden göğe kadar haklı olduğu bir kavga başlayacak ve bu kavga en az "5 Dakika" sürecek ![]() ![]() PEKİ (Tek kaşını kaldırarak): Kadının bu lafının ardından erkeğin bir soru daha sorması büyük cesaret işidir ![]() ![]() Çünkü bunun ardından kadın "Hiç" yüzünden sinirlenecek ve bir tartışmaya daha başlayacaksınız![]() PEKİ (Normal bir yüz ifadesiyle): Bunun anlamı : "Pes ediyorum" ya da "aman ne halin varsa gör" ![]() ![]() PEKİ (Her iki kaş da havada): Siz öldünüz ![]() ![]() 5 gün boyunca onu unutun hatta yemeği ütülenmiş gömlekleri bile![]() ![]() Derin Bir İç Çekiş: Bu erkeklerin en yanlış anladıkları bir kadın tepkisidir ![]() ![]() Derin derin iç çeken bir kadının aklından şu geçmektedir: "Aaah ah bende de akıl olsa "Hiç" yüzünden senin gibi bir aptalla tartışır mıyım?" Kısa Bir İç Çekiş: Bu da bir kelime değil ama erkeğin kadınlarda doğru anladığı bir tepki ![]() ![]() "Kısa Bir İç Çekiş" kadının o an için halinden memnun olduğunu gösterir![]() ![]() Bir erkek bu durumun ne kadar uzun sürmesini istiyorsa o kadar uzun süre hareket etmemeli ve nefes almamalıdır AAAA: Kadının bu kelimeyle başlayan her lafı eninde sonunda erkeğin başına bela olacaktır![]() ![]() Örnek: "Aaaa dün öyle söylememiştin![]() ![]() " "Aaaa ama ben yemeğe annemleri çağırmıştım![]() ![]() " Bir erkeğin yapacağı en akıllı iş kadın söze "Aaaa![]() ![]() " diye başladığı anda kapıya doğru yönelmektir LÜTFEEEEN: Bunu bir rica kelimesi olan "lütfen" ile karıştırmayın "Lütfeeeeen" diyen kadın belli ki anlattıklarınıza inanmıyor ve "lütfen beni kandırmaya çalışma yemezler" diyor![]() ![]() Zaten olay bu noktaya geldiyse yapacağınız hiçbir şey yok Bir yanlışınız geçmişteki ve gelecekteki bütün doğruları ***ürdüğü için yalvar yakar olsanız yine de kadını inandıramazsınız bu aykı maaşınızı vitrinde görüp aşık olduğu gerdanlığa yatırırsanız belki biraz gülümsemesini sağlarsınız![]() ÖNEMLİ DEĞİL: İşte kadının en tehlikeli sözlerinden biri ![]() ![]() Yaptığınız bir şeye karşılık olarak kadın size böyle diyorsa yaptığınız şeyi nasıl burnunuzdan fitil fitil getireceğini düşünmektedir![]() ![]() Çünkü kadının "önemli değil dediği konu tabii ki çok önemlidir bundan sonra 5 yıl boyunca yapacağınız her kavgada tekrar tekrar gündeme alınacaktır![]() ![]() "Önemli Değil"in ardından genelde "Peki"nin tek kaş havada olan versiyonu gelir ki o zaman anlayın kadın intikam planını çoktan kurmuştur![]() ![]() SÖYLE HAYATIM: Bu da bir suçunuzu affedilmez bir günahınızı itiraf etmeniz için kadının size verdiği fırsattır![]() ![]() Bu fırsatı iyi kullanarak dürüst ve makul bir konuşma yapmalısınız TEŞEKKÜRLER: Bir kadın size teşekkür ediyor ![]() !! Şaşkınlıktan yere yapışmayın efendim "rica ederim" demeniz yeter ÇOK TEŞEKKÜRLER: Bu maalesef "Teşekkürler"den daha büyük bir minnettarlık ifadesi değil ![]() Bir kadın size "Çok Teşekkürler" diyorsa ya kırıldı ya sinirlendi yani yaptığınız şey bir şekilde ona battı demektir![]() ![]() "Çok Teşekkürler"in ardından genellikle "Derin Bir İç Çekiş" gelir siz de insanlık hali merak edip "ne oldu" diye sorarsanız alacağınız cevap![]() ![]() "HİÇ"
|
|
|
|