Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Aşk & Sevgi - Bayanlar, Erkekler > Erkekler Kahvehanesi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
erkekler, evlenmekten, korkar

Erkekler Evlenmekten Neden Korkar

Eski 07-12-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Erkekler evlenmekten neden korkar
Erkeklerin evlilik lafını duydukları an kendilerini uçsuz bucaksız bir denizin ortasında küreksiz bir kayığın içinde kalmış biri gibi çaresiz hissettiklerini söyleyen Barron erkeklerin evlilikten korkma nedenlerini şöyle sıralıyor:

- Kendilerinden başka insanların da sorumluğunu alma hissi onları ürkütüyor

- Bir bara gidip, ilk gözüne kestirdikleri kadınla tutku dolu bir gece geçirme olasılığının artık sona ereceğini bilmekten rahatsız oluyorlar

- Arkadaşlarıyla istediği zaman maç izleyip, içki içemeyeceğini düşünüp evlilik fikrinden uzaklaşıyorlar Tek gecelik aşklarla zenginleşen fantazi dünyalarından uzaklaşacaklarını düşünüp korkuyorlar

- Ya bir kadına aşık olup, onu, onun beni sevdiğinden daha çok seversem? sorusunu kendilerine sorup içten içe uzun bir ilişkiden çekiniyorlar

- Bu işin sonunda boşanma da var diyerek, böyle bir ihtimal karşısında boşanırsam kendimi tam bir beceriksiz olarak görmeye başlarım korkusu yaşıyorlar

- Hayatlarının sıkıcı bir rutine dönüşmesi düşüncesi onları çileden çıkartıyor

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 07-12-2012   #2
Prof. Dr. Sinsi

Yukardakilere katılıyorum Benim gördüğüm şöyle bir durum oldu Birgün kahvehanedeyim İçeri mahallenin bir genci girdi çok mutlu felan yüzünde güller açıyor "Evleniyoruz" dedi 3-4 tane kahvehanenin demirbaşı olan amcalarımız "hayırlı olsun" deyip çağırdılar yanlarına Bizlerde dinliyoruz tabi
AMCA: Evin var mı ?
GENÇ: YOK
AMCA: Araban var mı ?
GENÇ: YOK
AMCA: Evlenecek kadar milyarların var mı?
GENÇ: Hali hazırda oda yok
AMCA: Aklın var mı ?
Diğer Amca: Yok yok xD
AMCA: ee belli zaten baksana

(: O genç ertesi gün evliliği erteledik diye girmişti aynı kapıdan içeri Bende bunu paylaşmak istedim yeri gelmişken (: Eline sağlık bu güzel konu için

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com