|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
aradağı, erkeklerde, kadınların, kriterleri, yaş |
![]() |
Kadınların Erkeklerde Aradağı Yaş Kriterleri |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kadınların Erkeklerde Aradağı Yaş Kriterleri20 LIK KRITERLER * Yakisikli ![]() * Sempatik ![]() * Maddi durumu yerinde ![]() * Beni ilgiyle dinleyecek ![]() * Espri anlayisi gelismis ![]() * Gucu kuvveti yerinde ![]() * Iyi giyinmekten hoslanan ![]() * Her konuda zevk sahibi ![]() * Surpriz yapmayi seven ![]() * Romantik ve hayal gucu zengin ![]() 30'unda ne ister? * Iyi gorunumlu ve tercihen kafasinda saci olan ![]() * Arabadan inerken kapiyi acan, yemege gittigimizde sandalyemi tutan ![]() * Pahali bir restorana goturecek kadar parasi olan ![]() * Konusmaktan cok dinleyen ![]() * Fikra anlattigimda katila katila gulen ![]() * Alisveriste paketlerimin hepsini zahmetsizce tasiyacak kadar gucu kuvveti yerinde ![]() * En az 1 kravata sahip ![]() * Yaptigim yemekleri begenen ![]() * Dogum gunu ve yildonumlerini unutmayan ![]() * Haftada en az bir kez romantik olabilen ![]() 40'tan sonrasi ![]() ![]() ![]() * Cok da cirkin degil ![]() ![]() ![]() * Ben binmeden arabayi hareket ettirmeyen ![]() * Firsat oldukca aksam yemegine goturen ![]() * Beni dinlerken basini sallayan * Anlattigim fikralarin can alici yerlerini hatirlayan ![]() * Evdeki esyalarin yerini degistirmeme yardim edecek kadar gucu kuvveti yerinde ![]() * Gobegini kamufle edecek sekilde kiyafet secen ![]() * Klozetin kapagini indirmeyi unutmayan ![]() * Cogu hafta sonu tras olan ![]() 50'liklerin hayali * Burun ve kulaginin icindeki killar fazla uzun olmayan ![]() * Topluluk icinde gaz cikarmayan ![]() * Para isteme aliskanligi edinmemis ![]() * Ben birsey anlatirken uyuyakalmayan ![]() * Haftasonlari poposunu koltuktan kaldiracak kadar gucu kuvveti yerinde ![]() * Ayagindaki 2 corap ayni renk olan ve temiz giyinen ![]() * TV karsisinda aksam yemeginden hoslanan ![]() * Adimi unutmayan ![]() 60 yas ve gercekler * Haftada bir olmasa da aklina estikce sakal trasi olan ![]() * Kucuk cocuklari urkutmeyen * Banyonun nerede oldugunu hatirlayan ![]() * Bakimi fazla masrafli olmayan * Mumkun oldugu kadar gurultusuz horlayan ![]() * Neye guldugunu birden unutmayan ![]() * Yardim almadan ayaga kalkabilecek kadar gucu kuvveti yerinde olan ![]() * Lapa yiyeceklerden hoslanan ![]() * Takma dislerini nereye koydugunu unutmayan |
![]() |
![]() |
|