|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
alışkın, duymaya, kadınlardan, olmadığınız, şey |
![]() |
Kadınlardan Duymaya Alışkın Olmadığınız 28 Şey |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kadınlardan Duymaya Alışkın Olmadığınız 28 ŞeyPeki aşkım, öyle olsun ![]() Bugün anneler günü, annene gidelim ![]() Kaç çocuğumuz olsun hayatım? Sen maç izlerken ben ütü yaparim ![]() Bugün Pazar, istedigin kadar çarşıda kalabilirsin ![]() Sinemada yanimizda oturan kizin gözlerini gördün mü? Seni seviyorum aşkım ![]() Annem seninle mutlaka evlenmem gerektiğini söylüyor ![]() Babam mesleğinin gelecek vaad ettiğini söyluyor ![]() Spor giyinmene bayiliyorum ![]() Ben ek kart istemiyorum ![]() ![]() Bebeğimiz olursa adini sen koy askim ![]() Baaaak, bu esyalari mutfak parasindan arta kalanları biriktirerek aldım Daha büyük ekranlı bir televizyon almak istersen alabilirsin ![]() Sana bir bira açmamı ister misin? Bu sene tatile gitmesek de olur ![]() Bana bu kadar fazla vakit ayırma arkadaşlarını çok ihmal ediyorsun ![]() Evin küçüğü büyüğü olmaz şekerim ![]() ![]() Arabayi birkaç yil daha kullanalim, olmaz mi? Bu akşam manti mi yapayim, içli köfte mi, hünkar beğendi mi? Sucuklu yumurta yapmana bayiliyorum ![]() Bebeğin mamasını ben yaparim, sen git uyu ![]() Annem ve babam bize geleceklermis, haydi kaçalim ![]() Abime söyleyeyim, seni sirketine finansman müdürü yapsin ![]() 10 Milyon fazla bana, 5 ver sen ![]() Yok hayatim istemem, her şeyim var çok sükür ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|