![]() |
Erkekler Kadınlardan Ne İster? |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Erkekler Kadınlardan Ne İster?İnsanlığın varoluşu kadar eski bir soru “Erkekler kadınlardan ne ister?” Mükemmel bir vücut? Akılları durgunluk veren bir zeka? Ya da girişimci bir ruh? Annelerine benzeyen kadınları mı tercih ediyorlar yoksa onun tam zıddı bir kişilik mi ilgilerini daha çok çekiyor? Uzun boylu mu, kısa mı? Sarışın mı, esmer mi? Liste uzayıp gidiyor ![]() Annem gibisin! Aslında erkeklerin yaşadıkları en büyük ikilemlerden biri ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Erkekler aptal kadın sever! Duy da inanma derler ya, bu da öyle bir şey işte ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sana ihtiyacım var! Korumak ve kollamayı doğalarının bir gereği olarak gören erkeklerin doğrusu dayanamadığı bir kadın tipi varsa o da yardıma ihtiyacı olan kadındır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bu 5 cümleyi asla kullanmayın! Bir şey söyleyeceğim, konuşmamız lazım Belli ki ciddi bir şeyden söz etmek istiyorsunuz ![]() ![]() Bak bakalım ne değişiklik göreceksin? Bakmak ve görmek aynı şeyler değil hiç şüphesiz ![]() ![]() ![]() ![]() Eski sevgilim de böyle yapardı! İlişkide açılmaması gereken bir şey vasa o da eski defterlerdir unutmayın! Hiçbir erkek bir önceki rakibiyle kıyaslanmaktan hoşlanmaz ![]() ![]() Başım çok feci ağrıyor Bir erkeği dünya döndükçe çıldırtacak bir durum varsa o da partnerinin başının ağrımasıdır! Bunu duyan erkek bilir ki, o gece sevgilisinden hayır gelmez! İlişkiyi gerginleştirmemek için iyisi mi bir ağrı kesici alın ve ağrının geçmesini bekleyin ![]() Ne düşünüyorsun? İç dünyasını ele vermek bir erkeğin hoşuna giden şeylerden değildir ![]() BİR ERKEĞİN İTİRAFLARI! Aşağıda okuyacaklarınız genç bir erkeğin karısına ilişkileri üzerine yaptığı itirafların bir özeti ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 1) Bu konu hakkında konuşmak istemiyorum ![]() ![]() 2) Aklından ne geçiriyorsun?diye sorduğunda eğer hiçbir şey diyorsam, gerçekten hiçbir düşünmüyorum demektir! 3)Tuvalete girdiğinde banyonun kapısını kapamış olsaydın, daha çok memnun olurdum ![]() 4) Ağda mı dedin? Karşı değilim! 5) Arkadaşlarımın önünde her zaman inkâr edeceğim ama sinema kuyruğunda elimi sıkıca tutman çok hoşuma gidiyor ![]() 6) Yalan söylediğinde anlayabiliyorum! |
![]() |
![]() |
|