![]() |
Şeytan,Kadın Ve Melek |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Şeytan,Kadın Ve MelekŞeytan bir kadına güzellik vermiş ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -Seni ben doğurdum, sen benim çocuğumsun nasıl olurda benden daha güçlü olabilirsin? Artık bundan sonra sadece benimsin, benimle olacaksın ![]() ![]() ![]() Kadın şaşırmış ; -Neden benden bunu istiyorsun seni nasıl etkileyebilirim ki, senin ruhunada ulaşabiliyor muyum? Şeytan gülerek şöyle yanıtlamış; - Sen benim dünyada sahip olduğum tüm ayrıcalıklarla doğdun ![]() ![]() ![]() ![]() Kadın bir süre durakladıkdan sonra üzüntüyle ; -Bana biraz zaman ver ![]() ![]() Kadın uzunca bir zaman ne yapacağını düşünmüş sonra aslında çok uzak olduğu Tanrı aklına gelmiş ![]() - Senin adını bile ilk defa andım biliyorum suçluyum Şeytanın kibiriyle yasaklandım, ama ne olur bu seni ilk anışımda olsa yardımına ihtiyacım var, söyle ne yapmalıyım? Tanrı, Şeytan ile aynı zamandır kadını izlediğini belirtecek mesajlar göndermiş ve şöyle demiş; -Sana anne olabilmen için bir beden, özel olabilmen için de kadınsı bir ruh verdim ![]() ![]() ![]() Kadın, şeytan'dan aldığı bütün kibir ve diğer özellikleriyle karşısına çıkmış ![]() ![]() ![]() Şeytan, korkak ve anlaşılmaz bir tavırla kadına bakmış ![]() ![]() ![]() ![]() Hediye neydi biliyor musunuz? Hediye bir tanrı tarafından dünyaya indirilmiş bir melekdi ![]() ![]() ![]() Kadının çok merak ettiği birşey varmış ![]() ![]() - Neden bana böyle bir hediye verdin Tanrım? ben onu hak ediyor muydum? - Ben sana onu daha seni doğurmadan önce göndermiştim ve sen onu öldürdün ![]() ![]() ![]() ![]() Şimdi düşünün arkadaşlar hanginizin sevgilisi ilişkinizde Şeytan ya da kaçınız Melek? |
![]() |
![]() |
|