Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Aşk & Sevgi - Bayanlar, Erkekler > Erkekler Kahvehanesi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
kadın, melek, şeytan

Şeytan,Kadın Ve Melek

Eski 07-12-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Şeytan,Kadın Ve Melek

Şeytan bir kadına güzellik vermiş Bu güzelliği yaşatabileceği zenginliği ve gücü de eklemiş O kadını daha çocukken eğitmeye başlamış Şehvet, tutku, kıskançlık ve bütün çekici özellikleri ona eklemiş Şeytan hala kadında eksik birşeyler olduğunu düşünüyormuş Bu yüzden kadına kendine ait kibiri vermiş Kadın yıllar geçtikçe muhteşem bir güzelliğe ve ulaşılamaz bir çekiciliğe sahip olmaya başlamış Tükenmeyen zenginliği ve insanları delirtecek zekası ile herkes ona hayran olmaya başlamış Tüm dünyadan erkekler onunla olabilmek için yaşadığı ülkeye gidiyorlarmış İstediği erkeği elde etmeye ve istediğini seçmeye başladığında Şeytan'ın kıskançlığı kadınla konuşmasına sebep olmuş

-Seni ben doğurdum, sen benim çocuğumsun nasıl olurda benden daha güçlü olabilirsin? Artık bundan sonra sadece benimsin, benimle olacaksın

Kadın şaşırmış ;

-Neden benden bunu istiyorsun seni nasıl etkileyebilirim ki, senin ruhunada ulaşabiliyor muyum?

Şeytan gülerek şöyle yanıtlamış;

- Sen benim dünyada sahip olduğum tüm ayrıcalıklarla doğdun Tüm güzelliğin, yaşamın, bu karşı konulmaz zekan ve sonsuz yaşamın artık ya sonsuza dek benim olursun ya da tüm bunları unutmanı sağlarım

Kadın bir süre durakladıkdan sonra üzüntüyle ;

-Bana biraz zaman ver Kenimi ve seni anlamak için düşünmem gerekiyor

Kadın uzunca bir zaman ne yapacağını düşünmüş sonra aslında çok uzak olduğu Tanrı aklına gelmiş Tanrı'ya dua etmeye başlamış ve şöyle demiş ;

- Senin adını bile ilk defa andım biliyorum suçluyum Şeytanın kibiriyle yasaklandım, ama ne olur bu seni ilk anışımda olsa yardımına ihtiyacım var, söyle ne yapmalıyım?

Tanrı, Şeytan ile aynı zamandır kadını izlediğini belirtecek mesajlar göndermiş ve şöyle demiş;

-Sana anne olabilmen için bir beden, özel olabilmen için de kadınsı bir ruh verdim Sen ise şeytanın yasaklarını seçtin Sana tek bir hediye vereceğim ve şeytanın karşısına çıkacaksın demiş

Kadın, şeytan'dan aldığı bütün kibir ve diğer özellikleriyle karşısına çıkmış

Şeytan, korkak ve anlaşılmaz bir tavırla kadına bakmış Birden yok olmuş,onu bir daha asla rahatsız etmeyeceğini söylemiş

Hediye neydi biliyor musunuz?

Hediye bir tanrı tarafından dünyaya indirilmiş bir melekdi Kadın ona aşık olmuş ve gözleri ondan başka bir erkeği göremez olmuşdu Asla şeytanın verdiği özelliklere geri dönmemiş

Kadının çok merak ettiği birşey varmış Neden ,Tanrı ona böyle bir hediye vermişti? o bunu haketmediğini düşünürken, Tanrı'ya sormaya karar vermiş

- Neden bana böyle bir hediye verdin Tanrım? ben onu hak ediyor muydum?

- Ben sana onu daha seni doğurmadan önce göndermiştim ve sen onu öldürdün Senin bu yakarışın karşısında o tekrar sana dönmek istedi bizde sana gönderdik

Şimdi düşünün arkadaşlar hanginizin sevgilisi ilişkinizde Şeytan ya da kaçınız Melek?

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com