Erkeklr Ne Hediye Alır? |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Erkeklr Ne Hediye Alır?Kupa Bardak : Ne fark ettim biliyo musun? Sadece bişiler yiyip içerken susuyosun ![]() ![]() Tabak alsam kafamda kıracağını bildiğim için üzerinde bu sevimsiz aptal ayıcıkların olduğu bardağı aldım![]() ![]() İç zıkkımlan ve susBody gömlek vs : Bak kızım aklını başına devşir ![]() ![]() Giyicem diye direttiğin o şeyleri giymeye devam edersen ben senin kafanı gözünü kırmak zorunda kalıcam![]() ![]() En iyisi sen şimdi git içeri tuvalette giy bunu gel ben de senin ya da şu karşı masadaki şaşının bi tarafını kırmak zorunda kalmıyım![]() ![]() Hadi güzelim hadi![]() ![]() ![]() Ayıcık Tavşancık vs : Ben senle evlenmiceme ve başkasıyla evlenmene de izin vermiceme göre ahada sana ayı ![]() ![]() Sarılır sarılır uyursun![]() ![]() Çünkü bi ömür bi ayıdan başka bişeye sarılamıcaksın![]() ![]() ![]() Yüzük: Hoop hemen öle celallenme kızım ![]() ![]() Doğum günü hediyesi o![]() ![]() Evlilik teklifi falan diil![]() ![]() Millet sahibin olduğunu görsün![]() ![]() Bunu normal zamanda da verirdim ama sen buna bi ton anlam yükler benim canımı sıkarsın![]() ![]() İki kişilik bi Paris bileti : Şimdiye kadar böyle bişi alan olmamıştır (düşünün ben bile almadım yani ) Olursa tavsiyem şudur ki; kafasına sert bi cisimle vurun ve ayılmadan nikahı basın ![]() ![]() ![]() Mini Etek: Hiç bişi giymeyeceğine bari bunu giy topuklu ayakkabı : Ben sapık bi fetişistim ama çaktırmıyorum ![]() ![]() Bak birine söylersin kırarım kafanı![]() ![]() Ben özel günlerde hediye almam arkadaşlarım böyle bilicek tamam mı git şimdi giy onları bi de gözüm bayram etsingözlük : Yüzünü komple kapatıcak bişi bulsam daha rahat edicem ama neyse ![]() ![]() ![]() çiçek:Ben bi öküzüm bi kıza ne alınır bilmiyorum kahvedeki arkadaşlara danıştım bi çiçek al yeter dediler |
|
|
|