![]() |
Erkekleri Deli Eden Sorular |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Erkekleri Deli Eden Sorularerkekleri deli eden sorular Eski sevgilinle hala görüşüyor musun? Bugün niye böyle durgunsun? Dün beni neden aramadın?" Bunlar, erkekleri çileden çıkaran sorulardan sadece birkaçı ![]() ![]() ![]() ![]() zaman bizim söylediklerimizle onların anladıkları arasında dağlar kadar fark vardır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 1- Arkadaşımı güzel buluyor musun? Onun anladığı: Arkadaşımın benden daha güzel olduğunu düşünüyor, ona karşı bir şeyler mi hissediyorsun? Gerçek: Bu soruya yanıt vermek erkekler için son derece güçtür ![]() ![]() ![]() Çözüm: En iyisi bu soruyu sorarak hem kendinizin hem de onun başını ağrıtmayın! 2- Beni neden seviyorsun? Onun anladığı: Sevdiğim ve duymaktan hoşlandığım bir yanım var ![]() Gerçek: Herkesin kendine has bir özelliği vardır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Çözüm: Ona karşı açık olun! Birlikte olduğuınuz kişiye neden onu sevdiğinizi açıkça anlatırsanız, muhtemelen o da size karşı açık davranacaktır ![]() 3- Benden önce birlikte olduğun kızı gerçekten sevmiş miydin? Onun anladığı: Daha önce hiçbir kızdan benim kadar etkilenmediğini söyle ![]() Gerçek: Eğer size önceki kız arkadaşını sevmediğini söylerse, bu sefer de sizi gerçekten sevip sevmediğini düşüneceksiniz ![]() ![]() Çözüm: Her şeye rağmen sizinle tanışmadan önce başkalarından etkilenmesinin son derece normal olduğunu kabul etmelisiniz ![]() ![]() 4- Emin misin? Onun anladığı: Bana yalan söyleme! Gerçek: "Seni seviyorum" deyince, siz "emin misin" gibi bir yanıtla karşılık veriyorsanız zavallı sevgilinizin işi çok güç demektir ![]() ![]() Çözüm: Anlaşmaya varmanız için ona karşı imalı sözler kullanmak yerine, açıkça duygularınızdan bahsedebilirsiniz ![]() 5- Cumartesi gününü arkadaşlarınla mı geçireceksin? Onun anladığı: Derhal arkadaşlarınla yaptığın planları ertele ve benimle çık ![]() Gerçek: Siz her ne kadar böyle bir düşünceyle bu soruyu sormamış olsanız bile erkek milleti işte; hemen başka biçimde anlayıveriyor ![]() ![]() ![]() Çözüm: Her tatil günü beraber olacaksınız diye bir kural yok ![]() ![]() 6- Dün aldığım tişörtü değiştirmeliyim, çarşıya da uğrayalım mı? Onun anladığı: Haydi, seninle çılgınlar gibi alışveriş yapalım ![]() Gerçek: Pek çok erkek kızlarla alışverişe çıkmaktansa, uyuşturulmadan diş çektirmeye razıdır ![]() ![]() ![]() Çözüm: Zaten çok sevdiğiniz ve size yakıştığına inandığınız bir bluzu, "Ne o, şarkıcı olmaya mı karar verdin?" diye "ti"ye alan biriyle alışverişe çıkmak sizin ne kadar hoşunuza gider ki? 7- Sanki biraz kilo aldım ![]() Onun anladığı: Bakalım beni şişko buluyor musun? Gerçek: İşte, kızların klasik sorunlarından biri ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Çözüm: Biliyor musunuz, erkekler, yanlarında yemek yemeyen kızlardan hiç mi hiç hoşlanmazlar ![]() ALINTIDIR |
![]() |
![]() |
|