![]() |
Eyyyyyyyy Erkek Milleti İşte Size Tüyolar.. |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Eyyyyyyyy Erkek Milleti İşte Size Tüyolar..'Ey erkek milleti, hayalinizdeki kadını buldunuz diyelim; onu elde etmek, elde ve hatta bir ömür boyu evde tutmak için ne yapmanız gerekiyor biliyor musunuz? ![]() Sevgili hasreti çeken, eldeki gül gibi sevgiliyi elin adamına kaptıran ama bunun sebebini bir türlü anlayamayan erkek okuyucular soruyor; bu kadınlar ne ister, ne yapsak de elden kaçırmasak? ![]() Hayal kırıklıkları, hüsranlar ve gözyaşlarının faydası bir sonraki adımı atarken ortaya çıkacak benim aşk acısından dili yanmış okuyucularım ![]() ![]() Yaptığınız hataları, gereksiz kıskançlıkları, kadınlardan çok yaptığınız [COLOR=***nna]kaprisleri[/COLOR], tatminsizlikleri hatırlıyor musunuz? Tamam işte onları artık unutacaksınız ![]() Peki, bu yeterli olacak mı? Asla! ![]() Ve 'fekat' sakın korkmayın, basit atraksiyonlar, ufak tefek planlar, şahane tüyolarımla sevenleri kavuşturacağım; izleyin beni yeter ![]() ![]() ![]() Kadınları dinleyeceksiniz! Bu size çok çekilmez, sıkıcı, sabır zorlayıcı gelebilir ama kadınlar konuşmayı sever ![]() Gerekli, gereksiz, her konuda konuşabilir, her konuyu sorun haline getirebilir ![]() Dinleyeceksiniz, isterseniz dinler gibi yaparken hayal kurun, isterseniz o konuşurken gözünüz açık olarak şekerleme yapın ama dinleyin! Ara sıra 'Haklısın balım' demeniz yetecektir ![]() İltifat edin! Ne olursa olsun, ne sebeple olursa olsun bunu yapın ![]() Hatta durup dururken, -- 'Bugün çok güzelsin, aa sen kilo mu verdin, ![]() şahane görünüyorsun, aklımı başımdan alıyorsun' gibi cümleler kurun ![]() ![]() Matematiksel olarak açıklamak gerekirse, 2+2=4 etsin istiyorsanız, kadına iltifat edilecek ![]() Ha, kadın sizi şaşırtmak için her iltifata -- 'Yok canım' diye başlayan, ters köşeye yatıracak cevaplar verecektir ama sakın bu tuzağa düşmeyin; iddianızda direnin ![]() ![]() ![]() ![]() Şövalyelik ruhunuz asla ölmesin! Arabanın kapısını açmak ve ona bir 'lady' gibi davranmak gerekiyor ![]() Eğer bunu ilk tanıştığınız günlerde yapar ve sonra ihmal ederseniz yandınız ![]() Aslında ilk unuttuğunuz gün yandınız! Siz şövalye olmayı unuttuğunuz anda lady falan kalmaz ortada! Gözünüzü üzerinden ayırmayın! ![]() Dikkatinizi ona verin, özellikle toplum içindeyseniz sadece ona bakın ![]() Bir başka kadına bakarken yakalanırsanız, bir an bile duraksamadan -- 'Şuna bak ne kadar çirkin ve rüküş' deyin ama bu cümleden önce es verirseniz, yandınız ![]() Aşkınızı büyütün! O da size aşık diyelim, şahane bir ilişkiniz var, peki şimdi ne olacak? Aşkı ihmal etmeyeceksiniz, yoksa bir saniyede kül oluverir ![]() Çikolata, çiçek, aşk notları asla ihmal edilmeyecek ![]() Hangi gün, hangi saat, özel, özel olmayan gün ayırımı yapmayın, yollayın gitsin ![]() ' ![]() kaç defa söyleyebilirseniz söyleyin! ![]() Az önce dedim ya, kadınları ne yeterince şımartabilirsiniz ne de kadınlar sevgi sözcüklerinden sıkılırlar ![]() Hatta kızgınken, siz ne olduğunu anlamamışken ve o size haykırmaktayken, derhal -- ' ![]() ![]() Bana dua ederseniz ![]() ![]() ![]() Ailesine önem verin! ![]() Sevgilinizin annesinde hoşlanmasanız bile onu kendinize hayran bırakabilirsiniz! -- 'Kızınızı size çok benzediği ve sizin kadar mükemmel olduğu için seviyorum' deyin, bakalım hangi kayınvalide dayanacak bu cümleye! Zamanlaması kötüyse, ki öyledir mutlaka; kızmayın! Geç hazırlanır, sizi kapıda bekletir, randevulara geç kalır ama asla özür dilemezler; bunu böyle kabul edeceksiniz ![]() Direnir de onu değiştirmeye veya eleştirmeye kalkarsanız kendiniz sinirlenirsiniz ![]() ![]() O asla değişmez! Yüz göz olmaktansa, siz siz olun, sevgilinizi kapıda hatta asansörde görmeden ayakkabılarınızı giymeyin ![]() Ama asansör aynasına bakıp -- 'Aa bu elbise olmamış, değiştireceğim' diyen biri olarak söylüyorum; siz de içeri girip televizyonu açın! Sızlanmayın, söylenmeyin, dırdır etmeyin ![]() ![]() ![]() Onun doktoru, tamircisi, kahyası olun! Hastaysa çorba yapın, çorbayı yatağına götürürken yanına bir çiçek koyun ve not yazın 'iyi günde, kötü günde ![]() ![]() ![]() Evde kırık dökük bir şey varsa tamir edin veya çaktırmadan tamir ettirin, kadınlar becerikli erkekleri çok sever ![]() Her alanda ![]() Evdeki eksikleri alın, alamayacaksanız bir liste yaparak ona yardımcı olun ![]() ' ![]() unutmayacağınızı hissediyorum ![]() ![]() "Yukarıda'kilere eksiksiz uyun'ki, sizinde torunlarınıza bırakabileceğiniz, böyle bir resim çerçeveniz olsun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Hemde ne Pehhh Elif Aktuğ Akşam |
![]() |
![]() |
|