![]() |
Kadınların En Çok Söylediği 10 Yalan |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kadınların En Çok Söylediği 10 Yalan![]() Kadın - erkek ilişkileri üzerine yapılan bir araştırmada, erkeklerin kadınlara göre çok daha fazla yalan söylediği ortaya çıktı ![]() İki tarafın da en fazla söylediği yalan "Bir şeyim yok, ben iyiyim" yalanı ![]() Kadınlara oranla erkeklerin çok daha fazla yalan söylediğini ortaya çıkaran araştırma, erkeklerin günde altı defa, kadınlarınsa üç defa bu yola başvurduklarını belirtiyor ![]() İngiltere'de 2 bin kişi üzerinde yapılan bir araştırmada erkeklerin kadınlara göre iki kat daha fazla yalan söylediği ortaya çıktı ![]() ![]() ![]() Beden dili uzmanı Richard Newman, pek çok insanın işaretleri göremediğini ve karşı tarafın yalan söylediğini anlayamadığını söylüyor ![]() "İnsanlar zannediyor ki yalan söyleyen kişiler göz temasından kaçar, yüzlerini saklar ![]() ![]() ![]() ![]() Top 10 erkek yalanları 1- Bir şeyim yok, ben iyiyim ![]() 2- Bu son kadeh ![]() 3- Göbeğin hiç de o kadar büyük değil ![]() 4- Hiç fikrim yok ![]() 5- Pilim bitti ![]() 6- Üzgünüm aradığını duymamışım ![]() 7- Bu kadar içmeyecektim ![]() 8- Kendi yolumda gidiyorum 9- O kadar da pahalı değil ![]() 10-Trafikte sıkıştım ![]() Top 10 kadın yalanları 1- Bir şeyim yok, ben iyiyim ![]() 2- Bu yeni bir şey değil ki, yıllardır yapıyorum ![]() 3- O kadar da pahalı değil ![]() 4- İndirimdeydi ![]() 5- Kendi yolumda gidiyorum ![]() 6- Bilmiyorum nerede, dokunmadım bile ![]() 7- O kadar içmeyecektim ![]() 8- Başım ağrıyor ![]() 9- Hayır, onu ben atmadım ![]() 10-Üzgünüm aradığını duymamışım ![]() |
![]() |
![]() |
|