|
|||||||
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| bayat, erkeklerin, işte, kur, numaraları |
İşte Erkeklerin &Quot;Bayat&Quot; Kur Numaraları... |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
İşte Erkeklerin &Quot;Bayat&Quot; Kur Numaraları...işte erkeklerin "bayat" kur numaraları ![]() ![]() Gözünü kaçırmadan ya da kaçırıp bakmalar, çapkınca gülümsemeler, "clark" çekmeler, poz kesmeler, güzel sözler , iltifatlar, ufak-ufacık temaslar ![]() ![]() Hepsi bu! Şu erkekler keşke "kur" yapma konusunda biraz daha yaratıcı olsalar![]() ![]() Ama nerdeee? İşte size birkaç klasik kur örneği ve anlamları![]() ![]() - Arkamızdan, yanımızdan, önünmüzden ıslık çalanlar vardır ya hani, işte bu bıçkın köy delikanlısı vaziyetinin pek öyle "ciddi" bir niyeti falan yoktur Zaten genellikle yalnız değilken ıslık çalarlar, o da beğeni ölçüsünü yanındakine göstermek içindir, "nasıl ama güzel kıza laf atıyorum, değil mi?"![]() ![]() Yaa![]() ![]() ![]() - Bazıları vardır ki ne kadar çekici ve seksi olduklarını göstermek için yaka bağır açıp gögüs kıllarını göstererek yüzümüze ebleh ebleh bakarlar (bunlara sapık ya da teşhirci de denilebilir); işte onların niyeti "çok ciddidir", aman hemen oracıktan kaçın!!! - Bakışlar her zaman ifade biçimiyle amacını da ortaya koyarlar Mesela bir erkek kaçamak kaçamak bakıyorsa; "senden hoşlanıyorum" diyordur, yani diyemiyordur![]() - Eğer bir gözünü kısıp, öbür gözünün kaşını kaldırıyorsa, çapkınlık yapmaya çalışıyordur Hiç size göre değil![]() ![]() ![]() - Dik dik gözünüzün içine bakıyorsa "benim ne harika biri olduğumu bir bilsen" bakışıdır bu; ya da ileri derece miyoptur, göremiyordur zavallı ![]() - Rahatlıkla yanınıza gelip, esprili bir biçimde sizi beğendiğini söyleyenler de olabilir Bunlar da işe yaramaz, yalnızca öyle konuşup kendilerini beğendirmektir amaçları Onların egosunu tatmin etmekle kim uğraşacak![]() - Bir de daha tanışalı iki dakika olmamış, konuşurken dokunanlar vardır Münesebetsizler! Bu ihtiraslı, cesur erkeğe alerjim var deyip, dokunmamasını söyleyin hemen, yoksa yılışmaya devam edecek!- Bazıları sizi iltifatlara boğar Dikkat edin, abartıyorsa zaten bizim bir şey dememize gerek yok, siz de anladınız değil mi?- Ya da size bakarak, yanındaki kızlara (nedense) biraz daha ilgili olmaya başlayanlar var, kahkahalar, kızlara samimi el kol hareketleri falan falan ![]() ![]() "Bak görüyorsun ki onları çok mutlu ediyorum, seni belki daha da çok mutlu edebilirim!" Ama başkalarını, ben almayayım![]() ![]() ![]() - Tanışır tanışmaz telefon numaralarını vermeye çalışanlar da var, çünkü büro hizmeti vermeye hazırdırlar Akşam olmuş, keyfim yerinde, iş düşünmenin zamanı mı şimdi?![]() ![]() ![]() - Bazıları da ne kadar kültürlü olduklarından yola çıkıp, etkilemeye çalışırlar Bayıltırlar![]() ![]() ![]() - Bir de maçolardan hoşlanıldığını sanıp, böyle şovlar yapanlar vardır Ama onlar yalnız kazak giydikleri zaman "kazak"tırlar Bu güzel yaz gününde çekilir mi canım!![]() ![]() ![]() - Kendine fazla güvenenlere diyecek söz bile bulamıyorum ![]() ![]() O edalar, havalar, jön görüntüleri![]() ![]() "Git sen bir ajansa kayıt ol!" Ancak deterjan reklamlarında şansı olabilir böylelerinin![]() ![]() ![]() - Üzerlerindeki her şeyin marka olduğunu bie şekilde söyleyenler de vardır Aman çok etkileyici!- Mal varlığı konusunda sizi gereksiz yere bilgilendirmeye çalışanlar da olabilir Bu türlerin mallarından başka bir şeyleri de yoktur zaten, hatta bazen o da yoktur, yalan söylüyordur!- Hele esrarengiz görünmeye çalışanlara ne demeli ![]() ![]() Kendilerine gizli kapaklı işler çeviriyor izlenimi vermek için ne kadar da çok uğraşıyorlar Onun anlattığı o olağanüstü kahramanlık hikayelerini, biz her akşam eve giderken yaşıyoruz![]() - Ama bu iltifatlar yerinde (!) ve hoşunuza gidiyorsa, sonunda aradığınızı buldunuz demektir; daha mükemmel olanı buluncaya kadar ![]() Erkeklerin yaptıkları-yapacakları bu bayat "kur"larla bir yere varılamayacağını anlamışsınızdır herhalde ![]() ![]() Bize kalırsa siz kendi gözünüze birini kestirin ve gidip ne istiyorsanız söyleyin Olmuyorsa, "kısmet" değilmiş demektir Hadi nerede hareket, orada bereket![]() |
|
|
|