![]() |
Yanlış Erkek Kimdir ;) |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Yanlış Erkek Kimdir ;)Yanlış Erkek Kİmdir Balık baştan kokar mı? Hem de ne biçim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() HOŞLANIYORUM AMA ![]() ![]() ![]() Yanlış erkek kimdir? * Tabii ki evli erkektir! Sağda hiç bekleme yapmadan geçiniz! * Sevgilisi varken sizinle flört eden erkektir ![]() * Gece kulübünde içkileri devirdikten sonra sizi iltifat yağmuruna tutan erkektir ![]() * Seçim zamanı "Dolar 1 YTL olacak" buyuran Cem Uzan gibi günde beş öğün boş vaatlerde bulunan erkektir ![]() * "Senden çok hoşlanıyorum ama bir ilişkiye hazır değilim" diyen erkektir ![]() * Ona ihtiyacınız varken, "Şimdi işim var" deyip sizi yalnız bırakan erkektir ![]() * Cep telefonundan aradığınızda ulaşılamayan erkektir! * Mazereti bol erkektir! * Haftada dört gece iş yemeğine(!!!) giden erkektir ![]() * Seviştikten sonra poposunu devirip uyuyan erkektir ![]() * Hiç uzun ilişki yaşamamış erkektir ![]() * Kırk yaşını devirip de evlenmemiş erkektir ![]() ![]() ![]() ![]() * Zırt pırt dış görüntünüzü eleştiren erkektir ![]() * Uzun zamandır beraber olmanıza rağmen annenizle tanışmaktan kaçan erkektir ![]() * Arkadaşlarınızla vakit geçirmek istemeyen ve sizi kendi arkadaşlarıyla tanıştırmayan erkektir ![]() * Bir gün ilan-ı aşk edip, ertesi gün kayıplara karışan erkektir ![]() * Sadece içkiliyken aşka gelip güzel sözler söyleyebilen erkektir ![]() * Bütün gün aramayıp gecenin köründe lülülü arayan erkektir ![]() * Baba parası yiyen erkektir! * "Korkuyorum" deyip, size 'Exorcist' muamelesi yapan erkektir ![]() * Gecenin bir vakti, sizi evinize bırakmayan erkektir! (Özgür Kız olmayı seviyoruz dediysek de, o kadar demedik!) TERK ETTİĞİNİZ ERKEKTİR! * Terk ettiğiniz erkektir ![]() * Eski sevgilisi hakkında atıp tutan erkektir ![]() * Gözleri fıldır fıldır dönen erkektir! * Annenizin burun kıvırdığı erkektir ![]() * Yanınızda başka kadınların güzelliğini övmelere doyamayan erkektir ![]() * Başarınızı paylaşmayı, sizi övmeyi beceremeyen erkektir ![]() * Fallarda çıkmayan erkektir! (şaka şaka!) |
![]() |
![]() |
|