Erkeklerde Ağlar..Hemde Öyle Bir Ağlarki... |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Erkeklerde Ağlar..Hemde Öyle Bir Ağlarki...Erkeklerde Ağlar ![]() hemde öyle Bir Ağlarki![]() ![]() Erkekler ağlamaz derler ![]() ![]() ![]() doğrudur bir erkek 25 yıl kimse için ağlamamıştır![]() ![]() doğrudur bir erkek her ayrılığından sonra yatarken; kafasını yastığa koyunca rahatça uyuyabilmektedir![]() ![]() amaaan bana kız mı yok diyebilmektedir![]() ![]() ![]() sanki dünya onun için kurulmuş herkes onun çevresinde birer figürandır onun için![]() ![]() ![]() ben bu hayata bir defa geliyorum diyerek hayata bir defa gelen başkalarını hiçe sayabilmektedir![]() ![]() ![]() ah aldıkça çokta umrumda lan diyebilmektedir![]() ![]() ![]() ![]() ![]() GÜN gelir baltayı taşa vurursun, ailen dahil herkesi hiçe sayarsın, küçük bir bakışıyla dünyaları bağışlayan, küçük bir lafıyla dünyanı karartan biri vardır artık ![]() ![]() gecelerin gündüzlerin birbirine karısmıstır![]() ![]() yemek yiyemez başka bişeye zaman harcamak isteyemez olmuşsundur artık![]() ![]() ![]() derslerde hoca ders anlatırken hayal aleminde sevgilini nasıl daha fazla mutlu edersin diye düşünmeye başlamışsındır![]() ![]() ![]() sanki dünya sevdiğin kız için kurulmuş sense bir figüransındır![]() ![]() ![]() sevgilindir ama ne derece seviyo diye düşünmekten yüreğin çürümüştür![]() ![]() ![]() uykuyu seven sen, eskiden başını yastığa koyunca mışıl mışıl uyuyan sen![]() ![]() onun aaaaini yetiştirmek için sabahlara kadar uyumamasındır![]() ![]() ![]() mart ayının soğunda buluşacağın yere yarım saat erken gidiyosundur artık![]() ![]() tepene kar yağarken soğuktan dudakların kururken onu gördüğün anda sevgiline''süpriz aaaain bitirdim''diyip onu mutlu etmeyi hayal etmişsindir![]() ![]() ![]() ![]() hayalin okdr derindirki saatler geçmiştir![]() ![]() ![]() okadar çok beklemişsindirki yağan kar sanki yılların saçına düşürdüğü aklardır![]() ![]() ![]() artık acı gerçekler belirmeye hayallerden gerçeklere yolculuk başlamıştır![]() ![]() arayıp nerdesin dediğinde uyanamadım![]() dışarısı çok soğuk gelemem yanıtıyla göz yaşların dizine kdr yağmış kara damlamaya başlamıştır![]() ![]() ![]() az daha kalmışsındır orada![]() ![]() beklediğin otobüs hep gelmekte gözyaşların hep damlamaktadır![]() ![]() ![]() elinden sabaha kdr hazırladığın aaaa kayıp gitmiştir![]() ![]() artık dünayaya bir defa gelen başka birisi intikam almıştır bilmeden![]() ![]() ![]() aci bir gülümseme, yanağında akan iki damla gözyaşı![]() ![]() ![]() ölümlerden ölümlere girmişsindir![]() ![]() ![]() gökyüzünden yağan kar bile gözyaşlarındaki sıcaklığı donduramamıştır![]() ![]() ![]() ![]() ERKEKLERDE AĞLAR![]() HEMDE ÖYLE BİR AĞLARKİ![]() ![]() görenler allah ağlatmasın der![]() ![]() |
|
|
|