![]() |
Sevgilinize En Özel Hediye Ne Olur? |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sevgilinize En Özel Hediye Ne Olur?Sevgilinize En Özel Hediye Ne Olur? ![]() ![]() 14 Şubat yaklaştıkça “ne alacağım” telaşı yaşayanlardan mısınız? Bu yıl klasik hediyenin dışına çıkmaya ne dersiniz? İşte size, kendi hediyenizi yaratma fırsatı! Standartlarınızı zorlayın ve ona romantik, bir o kadar da sıra dışı bir hediye verin ![]() Aşk sözleri Romantik sözlerle, sevdiğiniz şarkı sözleri ya da şiirlerden alıntılar yaparak hazırlayacağınız bir kart, basit ama bir o kadar da değerli… Üzerine ne yazdığınız önemli olan ![]() ![]() Ellerin var beyaz güller gibi küçücük Mutlak kalbin tomurcuklardan pembe Sanki yeşil yaylalardır gözlerin Alnımda ter ve kuvvetsin içimde (Cahit Külebi) ♥♥♥♥♥ Ben şair, sen baştan ayağa şiir Birbirimiz için yaratılmışız (Ümit Yaşar Oğuzcan) ♥♥♥♥♥ Dünyanın nüfusu ikiye bölünüyor Yarısı sen oluyorsun, yarısı ben Sonra ikimiz bir bütün oluyoruz Kimseye sezdirmeden (Özdemir Asaf) ♥♥♥♥♥ Ben seni düşünüyorum seni Hani tıpkı o ilk günlerdeki gibi Kalbim diyorum kalbim Daha dün tezgahtan çıkmış bir su sayacı gibi Aşkı anılar besliyor düşler kadar Bu yüzden diyorum ki aşk eskidikçe aşktır Sevgi eskidikçe sevgi (Cemal Süreya) ♥♥♥♥♥ Dudaklarımda bir ateş Avuçlarımda alevsin Sensiz yalnız sensiz içim İlahımsın sevgilimsin Sen benim her şeyimsin (Tanju Okan-Dudaklarımda Bir Ateş) ♥♥♥♥♥ Fotoğraf kolajı Bugüne dek birlikte çektirdiğiniz fotoğraflarınız arasından en romantik olanları seçin ve bir kolaj yapın ![]() ![]() ♥♥♥♥♥ Fotomontajlı film posteri Sevdiğinizle izlediğiniz ve ikinizin de çok sevdiği özel bir film varsa, başrol oyuncularının yüzleri yerine sizin yüzlerinizi montajlayarak özel posterler hazırlatmak da farklı bir Sevgililer Günü hediyesi olabilir ![]() ![]() Hafta sonu kaçamağı Sevdiğiniz için, hani o çok istediği hafta sonu kaçamağını sürpriz bir organizasyonla hediye haline getirmeye ne dersiniz? Yemyeşil bir ormana yaslanmış Ağva, en güzel kar tatili imkanı sunan Kartepe, yeşil ve mavinin farklı tonlarını barındıran Sapanca, her türlü doğa sporunu yapabileceğiniz Kerpe, eşsiz manzarası ve temiz havası ile Abant; İstanbul’a yakın yerler olarak en iyi kaçamak alternatifleri gibi görünüyor ![]() ![]() Aşk şarkıları CD’si Sevgilinize en güzel aşk şarkılarından oluşan bir CD hediye edebilirsiniz ![]() ![]() ♥♥♥♥♥ Dön Gel – Funda Arar İlla - Leman Sam Yerine Sevemem - Gökhan Kırdar Sen Benim Şarkılarımsın - İlhan Şeşen Kadınım – Levent Yüksel Limon Çiçekleri – Mustafa Ceceli Aşk Durdukça – Yüksek Sadakat İncelikler Yüzünden – Sertab Erener Can't Take My Eyes Off You - Frankie Valli Everything I Do - Bryan Adams Take My Breath Away – Berlin Every Breath You Take - Police If You Go Away – Patricia Kaas Strangers in the Night – Frank Sinatra Goodbye My Love Goodbye - Demis Roussos Because The Night - Patti Smith All I Want is You - U2 Wonderwall - Oasis I Want You - Bob Dylan ♥♥♥♥♥ Konser bileti Sevgilinizin ya da eşinizin en sevdiği sanatçı kim, bir düşünün ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Aşk Romanları Sevdiğinize hediye etmek üzere bir aşk romanı alın ![]() ![]() ♥♥♥♥♥ Aşk/ Elif Şafak Kolera Günlerinde Aşk /Gabriel Garcia Marquez Masumiyet Müzesi /Orhan Pamuk Son Mektup / Bir Aşk Hikayesi /André Gorz Aşk Köpekliktir /Ahmet Ümit Ne Güzel Bir Hiçlikti Aşk /Neslihan Acu Yeni Moda Aşklar /Ayşe Kilimci Aynada Aşk Vardı /Duygu Asena ♥♥♥♥♥ Kitabı vermeden önce ayraç biçiminde kestiğiniz bir kartonun üzerine ikinizin birlikte çekilmiş fotoğrafının küçültülmüş halini yapıştırın ![]() ![]() ![]() ♥♥♥♥♥ |
![]() |
![]() |
|