İlk Tanışma |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
İlk Tanışmaİlk Tanışma İLK TANIŞMA Bu bölümde, daha tanışamadığınız ama hasta olduğunuz, yada yeni gördüğünüz bir kıza nasıl yanaşabileceğinizi anlatıyoruz! * " İlk görüşte aşka inanır misin ? Yoksa dışarı çıkıp tekrar mi gireyim?" * " Affedersiniz! Biz kücükkken farklı okullarda okumamış miydik?" * " Sırtına dokunup: "Aman Allahım gerçekten omuz kemikleri!! Ben bunları kanat anmıştım!" * " Çukulatadan bebeklerimiz bir düğün pastasının üstünde sence de güzel görünür mü ?" * Saati sorun "9'u 5 mi geçiyor? Bugün pazartesi 28 mart 9 05![]() Sizinle tanıştığımın günü ve zamanı aklımda tutmam gerekli de!"* Oturdunuz, konuştunuz ve kalktı gidiyor ![]() Bir şey unutmadın mı? "Neyi?" "Beni !"* " Bu şehirde yabancıyım Bana evinin yolunu tarif edebilir misin?"* " Burnunda bir tripotz var " -Ne var? Eğer gülerse isler yolunda, gülmezse![]() ![]() ![]() * " Baban uzaylı miydi? Senin gibi bir şey yeryüzünde yok çünkü!" * " Telefon numaramı unutmuşum, seninkini ödünç alabilir miyim? * " Merhaba! Bay Watch'un son bölümünde harika oynadın, bir imza alabilir miyim?" * " Erkek "Sesi sen de duydun mu?" " Ne sesi? Ben bir şey duymadım!" " Kalbim kirildi " * " Baban hırsız miydi?" "Hayır ! Ne Alaka?!?" Gözlerinin yerine konulan elmasları kim,nerden çaldı o zaman? * " Bana yolu tarif edebilir misiniz?" Kız: Ne yolu? Nereye? Kalbine * " Beni bir cimcikler misin" Kız:" Neden?""Bu güzellik gerçek olamaz! Rüya görüyorum sanırım" * " Annenle baban zamanında karşılaşmasaydı,yeryüzündeki en mutsuz insan ben olurdum!" * " Siz Cosmo'nun kapağındaki o mükemmel Kız değil misiniz?" * " Umarım suni solunumdan anlıyorsundur ![]() Soluğumkesildi seni görünce!"* " Tanıştığımıza sevindim Ben (Adiniz) sen:- Muhteşem"* Ortama göre ![]() " Bu barın (restoranın) en güzelkızı olmak nasıl bir duygu?"* " Benim dördüncü Kız arkadaşıma çok benziyorsun " Kaç tane kız arkadaşın oldu senin? "ÜC"ASAGIDAKILERI ARTIK KAYBEDECEK HICBIR SEYINIZ KALMAYINCA KULLANABILIRSINIZ!! YAN ETKILERINDEN BENI SORUMLU TUTMAYIN! * " Sen hiç bir tavşanın kulaklarının arasını öptün mü? Kız: "" Hayır"" Simdi ![]() çıkartıp, ellerinizi belinize koyup, yüzsüz yüzsüz"İşte sana bir şans!!" * Parmağınızı bardaktaki suyla ıslatıp, biraz onun omzuna, birazda kendi omzunuza su damlattıktan sonra "Islak elbiselerimizi çıkartmazsak, üşütür, hasta oluruz" * Kızın üzerindeki elbiseyi gösterip Evimin halisinin üzerine çok yakışacak!* " Gel, bana gidelim ve yarin bütün arkadaşlarıma kasıla kasıla anlatacağım bir şeyler yapalım" * Sohbetle Seks arasındaki farkı biliyor musun? Kız:"Hayır " Gel bana gidelim ve biraz sohbet edelim"* " Tebrik ederim Buradaki en güzel Kız seçildiniz Ödülünüz![]() ![]() Benimle bir gece![]() "* İyi günler Ben organ bagislayicisiyim![]() Organ lazım mi??* Her çeşit uyuşturucunun yaptığını, dilimleyapabilirim 80 dil/sn* Şimdi ben size Benimle yatar misiniz?" desem,cevabiniz bu soruya vereceğiniz cevapla ayni mi olur?" * Sayende Software'im Hardware oldu * Siz o Hustler'in kapağındaki kızsınız değil mi? |
|
|
|