Bu Kadınlar Erkekleri Öldürürür |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Bu Kadınlar Erkekleri ÖldürürürBu Kadınlar Erkekleri Öldürürür ![]() >>ERKEK- Söyle ![]() >> >>KADIN- ![]() >> >>ERKEK- Söylesene! >> >>KEDIN- Acelen varsa söylemiyim ![]() >> >>ERKEK- Acelem yok ama çikicam, söyle >> >>KADIN- Söyle söyle diyip üstüme gelme ![]() >> >>ERKEK- Ya niye üstüne geliyim Bisey söylemiycek miydin?>> >>KADIN- Yok bisey yok Ne söylicem ki sana?>> >>ERKEK- Yanlis anladim demek ki Çikiyom ben o zaman![]() >> >>KADIN- Çik sen, çik Hep kaç!>> >>ERKEK- Yok kaçirmam otobüsü bugün Bak daha onbes dakka var![]() >> >>KADIN- Altinda kalirsin insallah! >> >>ERKEK- Ne? >> >>KADIN- Bisey söylicem demistim Ama beni dinliycek zamanin yok tabii![]() >> >>ERKEK- E sen ne söyliyim ki demedin mi? >> >>KADIN- Git, tamam git! >> >>ERKEK- Hey allahim! Ben gene yanlis anladim o zaman Söyle,dinliyom![]() >> >>KADIN- Heeeee! Bes dakka kalmis otobüsün kalkmasina Söyle söyle diyip![]() >> >>ERKEK- Euzübillahiminnnn ![]() >> >>KADIN- Ne? >> >>ERKEK- Yok bisey Söylicen mi?>> >>KADIN- Söyliyim de bir an önce kaç dimi? Vaktini aliyom Arkadaslarin>>özlemislerdir seni ![]() >> >>ERKEK- Hayatim, hergün görüyorlar beni Niye özlesinler?>> >>KADIN- Özlerler Onlari can kulagiyla dinlersin çünkü Nedense ise>>giderken çok neseli oluyorsun Ne bekliyorsa seni orda![]() >> >>ERKEK- Bi dolu is bekliyo Ne beklicek ki?>> >>KADIN- Biliyorum o isleri Iki ayakli, boyali, parfümlü isler![]() >> >>ERKEK- Yok artik, daha neler! Senin sinirlerin bozuk galiba ![]() >> >>KADIN- Evet bozuk Sabahtan beri pesinden kosuyoruz, bisey söylicez diye![]() >> >>ERKEK- Söyle diyom ben de sabahtan beri ![]() >> >>KADIN- Sorun da bu zaten Söyle diyosun söylüyorum, sus diyorsun>>susuyorum Benim söz hakkim mi var bu evde?>> >>ERKEK- Güzel karicim niye olmasin! Ya, ben sana ne zaman sus dedim ki? >> >>KADIN- Bi de deseydin Konusmaya da hakkim olmasin Su televizyon benden>>degerlidir bu evde ![]() >> >>ERKEK- Yok artik o kadar da degil, iyice abarttin Senin canin sıkkın>>anladim ![]() >> >>KADIN- Ne? O kadar da degil mi? >> >>ERKEK- Degil tabii ![]() >> >>KADIN- Yani ona yakin Anladim Avukata gidiyorum![]() >> >>ERKEK- Ne? - >> >>KADIN-Avukata gidiyorum Bu is biter Hüüüüüüü! ! ![]() ![]() ![]() >> >>ERKEK- Ya, ne dedim ki ben simdi? >> >>KADIN- Allahim bi de soruyo Hemen gidiyorum![]() >> >>ERKEK- Nereye? >> >>KADIN- Bi telefunkenden degerli olmadigim bu evden gidiyorum !>> >>ERKEK- Hayir güzelim Yani herseyi yanlis anliyorsun, onu söylüyorum![]() >> >>KADIN- Hayvan ![]() >> >>KADIN- Arkamdan ne küfürler ediyosundur ![]() >> >>ERKEK- Sustuuum ![]() >> >>KADIN- Susma! >> >>ERKEK- Ne? Nasi?>> >>KADIN- Susma! Bisey söyle, kaçma Sus, konu kapansin Git isine mutlu>>mutlu Hayat devam etsin Yok öyle![]() >> >>ERKEK- Tamaaam konusalim Ise gitmiyom o zaman![]() >> >>KADIN- Naaparsan yap Ben gidiyorum![]() >> >>ERKEK- Nereye? >> >>KADIN- Odama ![]() >> >>ERKEK- Eeeee? >> >>KADIN- Ne istiyorsun? >> >>ERKEK- Konusmak ![]() >> >>KADIN- Günaydiiiin! >> >>ERKEK- Eveeet, heh he! >> >>KADIN- ![]() >> >>ERKEK- Yaa dur! saka yaptim Ortam yumusasin diye Aglama ya!>> >>KADIN- Hüüüüüü! Üzme sen kendini benim için![]() >> >>ERKEK- Kimin için üzcem, karim diil misin? >> >>KADIN- Olmaz olaydim ![]() >> >>ERKEK- Tatlim Büyütüyorsun ama![]() >> >>KADIN- Ne? >> >>ERKEK- Biraz abartmiyor musun? >> >>KADIN- Ben mi? >> >>ERKEK- ! ?>> >>KADIN- Ben mi ha! Ben mi? Ben mi büyütüyorum?Topluyorum ![]() >> >>ERKEK- Ne? >> >>KADIN- Hemen esyalarimi topluyorum ![]() >> >>ERKEK- Saçmalama! >> >>KADIN- Birak kolumu, biraaak! Zorba herif ![]() >> >>ERKEK- Tamam Dokunmuyorum Ama gitme, konusalim![]() >> >>KADIN- Uzak dur! Polisi ararim ![]() >> >>ERKEK- Yok artik Hirsiz miyim ben?>> >>KADIN- Evet, hirsizsin Hayatimi, yasama sevincimi çaldin![]() >> >>ERKEK- !>> >>KADIN- Söylicek bisey bulamadin Dilini mi yuttun?>> >>ERKEK- Bütün bunlari ne zaman yaptigimi düsünüyorum ![]() >> >>KADIN- Beyimiz kavga istiyor galiba! >> >>ERKEK- Hayir ama ![]() >> >>KADIN- Tamam Kavga istiyosan, kavga ederiz Noolcaksa olsun![]() >> >>ERKEK- !>> >>KADIN- Gülücek bisey görmüyorum ben durumumuzda Evliligimiz çatirdiyor![]() >> >>ERKEK- !>> >>KADIN- Siritma! Yemin ederim Avukati aricam![]() >> >>ERKEK- Istersen ara ama ![]() >> >>KADIN- Peki, hemen çeviriyorum ![]() >> >>ERKEK- Nisantasi'ndan gidelim ![]() >> >>KADIN- Senin gelmene gerek yok Ben taksiyle giderim![]() >> >>ERKEK- Ben de geliyim Hem su uzun deri cekete de bakariz![]() >> >>KADIN- Hiii? ! ! Sen nerden biliyorsun o ceketi? >> >>ERKEK- Ajandana not almisin bugün bana söylemek için Orda gördüm Simdi>>aklima geldi ![]() >> >>KADIN- E evet Sey!>> >>ERKEK- Ben de arayip ayirttirdim ![]() >> >>KADIN- Inanmiyorum ![]() >> >>ERKEK- Giderken aliriz ![]() >> >>KADIN- Nereye? >> >>ERKEK- Avukata ![]() >> >>KADIN- Eee evet![]() >> >>ERKEK- Ya da istersen bugün gitmeyelim avukata Direk ceketi almaya>>gidelim ![]() >> >>KADIN- Aaaa eeeeee olur![]() >> >>ERKEK- Hayatim? >> >>KADIN- Efendim? >> >>ERKEK- Sen bana ne söylicektin? >> >>KADIN- Bosveeeer ![]() ![]()
|
|
|
|