![]() |
Bir İspanak, Bir Kadin, On Koca, Bir Kaşık Yoğurt |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Bir İspanak, Bir Kadin, On Koca, Bir Kaşık YoğurtBir Ispanak, Bir Kadin, On Koca, Bir Kaşık Yoğurt Kadin aksam isten çikar, Çocugu yuvadan alir, Markete geçer ispanak alir, Kostura kostura eve döner, Çocugu soyar elini yüzünü yikar, Kendi üstünü degistirir, Mutfaga kosar ![]() ![]() ![]() Bi yandan ispanaklari yikar bi yandan çocugun sorularina ve ihtiyaçlarina cevap verir ![]() Bi yandan sofrayi hazirlar ![]() ![]() Hemen kocasini arar ![]() Kocadan Kocaya Degisen Cevaplar: 1) Ben geç geleceğim ![]() ![]() 2) Ben geç gelecegim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 3) Aradiginız numaraya su anda ulasilamiyor ![]() ![]() 4) Mendebur kadin ispanagi aldin da yogurdu niye almadin! ("Kazma" tipi koca ) 5) Igggghhhh yine mi ispanak ![]() 6) Tamam alirim (Monotonlasmis koca) 7) tamam alirim baska bisey lazim mi? ( Normal koca) 8)Tamam hayatim alirim baska bi isteğin var mi? ( Olmasi gereken koca) 9) Amannn ispanakla mi ugrastin? Yapmadiysan birak ya, disardan söyleyelim ya da disarda yiyelim (yok böyle koca) Olağandisi 1 durum : 1) kadin aksam eve gelir ![]() ![]() ![]() " Ispanagi yapmissin ama yogurt almamışsın hayatım ![]() ![]() Evet beyler! Siz olsanız hangi cevabı verirdiniz acaba ? Evet hanımlar! Eşiniz yada sevgiliniz ne cevap verirdi dersiniz? |
![]() |
![]() |
|