![]() |
Erkeklere Göre Evlilik Tanımları |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Erkeklere Göre Evlilik TanımlarıErkeklere Göre Evlilik Tanımları Gülmek isteyen tüm erkeklere ve iyi bir espri anlayışı olan hanımlara Evlendikten sonra erkek ve kadın, yazı-tura gibidir; asla yüz yüze gelmezler, ancak hep beraberdirler ![]() Hemant Joshi Her durumda evlenin ![]() ![]() olursa filozof olursunuz ![]() ![]() Socrates Kadınlar bize her zaman büyük hedefler gösterir ve onlara ulaşmamızı engeller ![]() Dumas Hiç yanıtlayamadığım en büyük soru şu olagelmiştir: "Bir kadın ne ister?" Sigmund Freud Karıma bazı sözler etmişimdir, o da bana bazı paragraflarla cevap vermiştir ![]() Anonim Bazı kişiler uzun evliliğimizin sırlarını sorarlar; ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() O salı günleri gider, ben cuma ![]() Henny Youngman Terörizm beni hiç endişelendirmez ![]() ![]() Sam Kinison Fon transferi için elektronik bankacılıktan hızlı tek yol vardır ve buna evlilik adı verilir ![]() James Holt McGavran Her iki karımla da talihim kötü gitti ![]() ![]() Patrick Murray Evliliğinizi iyi götürmek istiyorsanız, 1) hatalı olduğunuzda itiraf edin, 2) haklı olduğunuzda susmayı bilin ![]() Nash Karınızın doğum gününü unutmamanızın en iyi yöntemi, bir kez unutmanızdır ![]() Anonim Evlenmeden önce ne yaptım, biliyor musunuz? İstediğim her şeyi ![]() ![]() Henny Youngman Karımla ben 20 yıl çok mutlu yaşadık ![]() ![]() Rodney Dangerfield İyi bir kadın, yaptığı her hatasında kocasını affedendir ![]() Milton Berle Evlilik, kişinin düşmanıyla yattığı tek savaş şeklidir ![]() Anonim Adamın biri evlenecek kadın aradığı ilanını verir ![]() ileten yüzlerce mektup alır: "Benimkini alabilirsin" ![]() Anonim Birinci adam (iftiharla): "Benim karım bir melek!" İkinci adam: "Çok şanslısın, benimki hala yaşıyor" |
![]() |
![]() |
|