Ben Bir Erkek Olsaydim |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Ben Bir Erkek OlsaydimBen bir erkek olsaydim bir bayandan Ben bir erkek olsaydim : )) *ben bir erkek olsaydım**,** hayatımın büyük bir kısmını yuvarlak bir cismin etrafında koşan 22 kişiyle doldurmazdım ![]() bana hiçbir getirisi olmayan,sporadı altındaki bu sacmalığa göz ucuyla bile bakmazdım ![]() oynayan,bu işten parakazanan 22 insana avazım cıktığı kadar tezahurat etmez,sesimi kısmazdım ![]() ![]() zenginin malı,züğürtün çenesini yorar misali,futbol ve para muhabbetine girmezdim asla ![]() ![]() ![]() ![]() ** ** ben bir erkek olsaydım**, severdim sadakatin anlamınıyitirdiği şu zamanda sadakati hissettirirdim sevdiğim kadına ![]() aslında sertgörünürdüm ![]() sert,soğuk ve sessiz![]() ve çıkarırdım o buz gibi maskemi sadecekadınıma ![]() o maskemin altından severdim onu![]() onu öyle severdim ki,iliklerine kadar hissederdi aşkımı ![]() sadece onun olurdum hayatım boyuncasadece bir kadınım olurdu ![]() insanları birbiriyle kıyaslayacak kadar çok kişiolmazdı hayatımda ![]() ![]() bir kişi olurdu,tek ! 'seni seviyorum'a farklı anlamlaryüklerdim ![]() 'seni seviyorum'u her defasında daha bir başka söylerdim![]() buiki sözcük ağzıma sakız değil, içimin yansıması olurdu ![]() evet, ben birerkek olsam hayatın anlamını bir kadında bulurdum ![]() hayat için söylenebilcekherseyin içinde bir kadın olurdu benim için ![]() ![]() ![]() ** ** ben bir erkek olsaydım**,** bir kadın için anlamım 'ilk' olurdu ![]() onun ilk dansı,ilk öpüşü,ilk sevişi olurdum![]() kapalı bir kutudansırf onun için çıkmışım hissini verirdm ona ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() bir erkek olsamerkekliği,güç olarak görmezdim ![]() güçsüz olduğumu bilirdim bir kadınkarsısında elimin kolumun nasıl da bağlandığını kabul ederdim bir kadınsözkonusu olduğunda ![]() kendine sacmasapan güven duyan bir erkek olmazdım![]() ![]() ** ** ben bir erkek olsaydım**,** güneş doğana kadar eğlenip, güneşin doğuşuyla uykuya kavuşan, ne zaman ne yaptığı belirsiz saçmasapan biri olmazdım ![]() hayata kendini kaptırmış,hızlı yaşayan,zamanı yakalamayaçalışırken aslında zamanı asla yakalayamayacak olan biri olmazdım ![]() ![]() zamanıyakalamak demenin, zamanın peşinde koşmak olmadığını bilen, bazen durmak gerektiğinin bilincinde olan biri olurdum ![]() ** ** ben erkek olsam** şiir yazardım ![]() ** eli kalemtutamayan,duygusuz, ot misali bir erkek olmazdım ![]() tek duygusu fanatiklikolan bir ot olacağıma, eli kalem tutan duygusal biri olmayı tercih ederdim ![]() ![]() ''tv-bira-ayaklarını uzatacak bir kanepe-çerez'' olmazdı benimhayatım ![]() ne olmasını isterdim biliyor musunz?? benim hayatım şöyle olurdu![]() ![]() ''ben & herşey ![]() ''![]() ![]() bu ne demek?? ben veağaç,deniz,spor,aşk,edebiyat,s eyahat,sinema,sigara vs vs ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() sigaraevet ![]() sigarayı erkeğe yakıştıran biri olarak söyledim bunu![]() aynı zamandabir kadında sigaraya tahammül edemeyen biri olarak da ![]() ![]() ![]() ** ben bir erkek olsam**, şarkı söylerdim ![]() sesim ne kadar kötüolursa olsun söylerdim ![]() bir tanju okan ses tonum olmasını isterdim = ) otok,dinlendirici,etkileyici,ka rizmatik ses ![]() sesin karizmatiği olur mudemeyin,olur ![]() ![]() hemen birkaç karizmatik ses örneği vereyim![]() örneğin; kenanışık ![]() ![]() cihan ünal![]() goran bregoviç,,,,teoman,julio iglesias,fikretkızılok ![]() ![]() gibi![]() = ) işte öyle olmak isterdim![]() hani insanın duymak istediğiseslerden biri gibi ![]() ![]() tok bir ses,güven veren![]() ağır ağır konusan![]() ![]() ![]() ** ** ben bir erkek olsam,**** ki iyi ki değilim ![]() ** = ))** sanırım<örnek erkek> olurdum ![]() kusursuz insan olmamalı diye bir kız olarak dünyayagelmişim demekki ![]() Allah işini biliyor = )) az daha kusursuz bir erkekkazanıyormuş dünya ![]() vay be ![]() = ))eğer erkek olsaydım, kesinlikle bir drew barrymore hayranı olurdum ![]() şakası bir tarafa ![]() iyi ki erkek değilim![]() |
|
|
|