|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
etmiş, ihlal, kitabın, kurallarını, okuyalım, peygamberimiz |
![]() |
Peygamberimiz Kitabın Kurallarını İhlal Mı Etmiş Okuyalım.. |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Peygamberimiz Kitabın Kurallarını İhlal Mı Etmiş Okuyalım..2-Bakara-22 ![]() ![]() ![]() Allah'ın sözüdür Peygamberimize gelen Yüce Vahiy, bu vahiy de Kur'an-ı Kerim dir ![]() Peygamberimiz Kuran dışında söz söylememiştir dolayısıyla hiç kimse Peygamberimize iftira atamaz ![]() ![]() ![]() 69-Hakka 44,45 ![]() ![]() 46 ![]() ![]() 47 ![]() ![]() 48 ![]() ![]() 49 ![]() ![]() Bu Yüce Ayetlerde gördüğümüz üzere Peygamberimizin sözü sadece Kurandır sadece ve sadece onunla uyarıda bulunmuştur ![]() 2-Bakara-105 ![]() ![]() ![]() ![]() Şimdi buradan Allah'ın sözüne ortak koşup kulların sözünün peşine takılanları uyarmak istiyorum : 17-İsra-36 ![]() ![]() ![]() Evet benim Kuran'ın Allah katından Peygamberimize indirildiğine hiçbir şüphem yok içinde de hiçbir şey eksik değil ![]() 6-En'am-38 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Şimdi ya Kuran(Allah'ın sözü-Peygamber Vahyi) yalan dersiniz ya da Peygamber söz uydurmuştur evet şu hadisi var dersini saparsınız seçim sizin elbette ![]() 3- Al'i İmran-7 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bu da demek olur ki , Kuran'ı anlamak için Kuran'ın dışına çıkılmaz bu tıpkı iman'ı anlamak için imanı terkedip dışarıdan iman edenler nasıl görünüyorlar demek gibi birşey ![]() Kuranda namaz, abdest, oruç gibi dini yükümlülüklerimizin yanı sıra miras paylaşımı, zinaya, zina iftirasına uygulanacak cezada bildirilmiştir bunu da belirtmek istiyorum Peygamber taşlayan cahillerin yoluna uyup kadınları taşlayan mezheplerin yoluna uymayın ![]() ![]() 6-En?am-159 ![]() ![]() ![]() ![]() 12-Yusuf-2 ![]() ![]() Allah Kuranı yine anlayacağım şekilde indirdi çok şükür ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|