![]() |
Ya Cebrail Bana Cehennemi Anlat!... |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ya Cebrail Bana Cehennemi Anlat!...Taberanî'nin rivayetine göre bir gün Cebrail (A ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() «Ya Cebrail ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Peygamber'imiz (S ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Simdi o kapkaradir ![]() ![]() Seni hak üzere elci olarak gönderen Allah'a (C ![]() ![]() ![]() Seni hak üzere elçi gönderen Allah'a (C ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bunun üzerine Peygamber'imiz (S ![]() ![]() ![]() Bu sirada Peygamber'imiz S:A:V) Cebrail'in agladigini görür ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bunun üzerine ikisi de aglamaya baslarlar ![]() ![]() Sesi duyunca Cebrail (AS) göge yücelir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bu sirada; «Ya Muhammed ![]() ![]() ![]() ![]() Bu nidayi duyunca Peygamber'imiz (S:A:V)«Dogru olun ve Allah'a (C:C) yaklasin» diye buyurur ![]() Imami Ahmed´in rivayetine göre Peygamber'imiz (S:AV) Cebrail'e (AS): «Niye hiç bir zaman Mikâil'i (AS)gülerken görmüyorum?» diye sorar ![]() ![]() ![]() ALLAH'ım Kabir azabından cehennemin azabından ve kıyametin şiddetinden sana sığınırım ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|